Pellanet

Εκλογες ΚΕΔΕ: Άνετη επικράτηση της παράταξης του ΠΑΣΟΚ

Με μεγάλη διαφορά κερδίζει τις εκλογές της ΚΕΔΕ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, καθιστώντας βέβαιη την εκλογή του δημάρχου Καλλιθέας Κ. Ασκούνη στη θέση του Προέδρου.
Συγκεκριμένα το Αυτοδιοικητικό Κίνημα συγκέντρωσε 255 ψήφους κερδίζοντας 16 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο (13 δημάρχους και 3 δημοτικούς συμβούλους)
Η Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΑΔΑΚ) που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε 178 ψήφους κερδίζοντας 11 έδρες (6 δημάρχους και 5 δημοτικούς συμβούλους).
Ακολουθεί η Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση που αποτελεί συμμαχία της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων με δυο έδρες, (έναν δήμαρχο και έναν δημοτικό σύμβουλο) και η Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ με μια έδρα (ένα δημοτικό σύμβουλο).
Η παράταξη του ΚΚΕ δεν κατάφερε να κερδίσει καμία έδρα, ενώ μια θέση στο Δ.Σ εξασφαλίζει εξ οφίτσιο ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

Δημοσιεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου, 2011


Σχόλια

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Παρακαλούνται οι εμπλεκόμενοι ιδιοκτήτες για την άμεση απομάκρυνση του
αγροτικού εξοπλισμού τους που βρίσκεται εντός των γεωτεμαχίων ιδιοκτησίας
Δ.ΥΠ.Α. (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) επί της οδού Σαλαμίνος του
οικισμού Κρύας Βρύσης Πέλλας, προκειμένου η Υπηρεσία να προβεί στον
απρόσκοπτο καθαρισμό και αποψίλωσή τους.