Pellanet

Έδεσσα-Χριστουγεννιάτικη Υδατούπολη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Τα φώτα της Έδεσσας ανάβουν νωρίς συμβάλλοντας στην γιορτινή ατμόσφαιρα μαζί με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο κέντρο της πόλης τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου.

10.12.2009 Πέμπτη ώρα 7μμ. Πάρκο Μικρών Καταρρακτών / Πλατεία Ελευθερίας
Τα φώτα της πόλης ανάβουν. Με τα φώτα της πόλης στο Δέντρο της Ελπίδας στην Πλατεία Ελευθερίας όπου ο δήμαρχος Έδεσσας δίνει το σύνθημα για τις γιορτές της Χριστουγεννιάτικης Υδατούπολης.

Από αυτή την ημέρα σύμφωνα με την λαϊκή μακεδονική παράδοση το φως της ημέρας αρχίζει να κερδίζει το σκοτάδι της νύχτας «σπυρί-σπυρί» για αυτό και στις 12 του μήνα γιορτάζει ο Σπύρος και η Σπυριδούλα.

13.12.2009 Κυριακή ώρα 10πμ-6μμ. ΚΑΠΗ Δ.Εδεσσας
Χριστουγενιάτικο παζάρι (weihnachtsmarkt Edessa) από τον σύλλογο Γερμανοφώνων και Γερμανομαθών.

18.12.2009 Παρασκευή ώρα 6μμ
«Φωτεινά Κάλαντα» Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών το «Μπατάνι» με τα παιδιά και τα φαναράκια τους να τραγουδούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης.

19.12.2009 Σάββατο ώρα 7μμ. Πάρκο Μικρών Καταρρακτών
Το σπίτι & το δάσος του Αη Βασίλη Ομάδα νέων του Δ.Εδεσσας οργανώνουν δρώμενα στο Δάσος και το Σπίτι του Αη-Βασίλη σε ένα παιχνίδι με τα φώτα της πόλης με το σύνθημα για τις γιορτές της Χριστουγεννιάτικης Υδατούπολης. Ζήστε Ζεστές Χριστουγεννιάτικες Διαδρομές.

20.12.2009 Κυριακή ώρα 7μμ Πλ.Ωρολογίου, Μέγας Αλέξανδρος
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Ωδείο Δ. Έδεσσας

23.12.2009 Τετάρτη
Το βραδάκι
Έδεσσα (Αλώνια, Σιδ.Σταθμός), Μεσημέρι, Άγρας, Σωτήρα, Κλησοχώρι, Κερασιά
Κόλιντα Μπάμπω (Κάλαντα Γιαγιά) και φωτιές φασολάδα με ή χωρίς χοιρινό κρέας, λουκάνικα και δαμάσκηνα, με τσίπουρο, εδέσματα, χορούς και ζωντανή τοπική Μακεδονική παραδοσιακή μουσική είστε όλοι καλεσμένοι να ζεστάνετε τα πρόσωπά σας γύρω από την φωτιά.

24.12.2009 Πέμπτη Το πρωί
Έδεσσα, Κέντρο Πόλης, Μικροί Καταρράκτες, ώρα 11πμ-1μμ
Τα κάλαντα στην πόλη από καθηγητές & Μαθητές του Ωδείου Δ. Έδεσσας
Έδεσσα, ώρα 11πμ-1μμ
Η παιδική χορωδία τραγουδά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Νοσοκομείο, το Γηροκομείο, το Διοικητήριο και το Δημαρχείο της Έδεσσας
Το απόγευμα
Έδεσσα, Ναός Κοίμησης της Θεοτόκου, ώρα 7μμ
Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες στο ιστορικό βυζαντινό μνημείο της Κοίμησης Θεοτόκου του παλιού Μητροπολιτικού Ναού της Έδεσσας από την παιδική χορωδία του Ωδείου Δήμου Έδεσσας.

27.12.2009 Τρίτη ώρα 8μμ Πλ.Ωρολογίου, Μέγας Αλέξανδροs
«Happy New Year" Συναυλία με τραγούδια των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς από όλο τον κόσμο από την Σοπράνο Δέσποινα Τσολάκη και τον τενόρο Κωνσταντίνο Τζέμο με την 15μελή νέα συμφωνική ορχήστρα Θεσσαλονίκης υπό την Διεύθυνση του Σαμαρά Καμπάνη

28-29-30.12.2009 ώρα 11πμ Πλ.Ωρολογίου, Μέγας Αλέξανδρος
Χριστουγεννιάτικη Παιδική Ταινία στο Κινηματογράφο Μέγας Αλέξανδρος. Είσοδος Ελεύθερη

29.12.2009 Τρίτη ώρα 8μμ, Παραδοσιακή Συνοικία Βαρόσι Εδεσσας.
Σύμφωνα με την παράδοση ο εκλεκτότερος μεζές είναι οι «τζουμπρίνκες», κομματάκια από το γουρουνάκι που ετοίμαζαν οι Εδεσσαίοι για τις γιορτές. Γύρω από την φωτιά θα ζεστάνουμε όλοι τα πρόσωπά μας, τραγουδώντας και χορεύοντας για την νέα χρονιά που έρχεται μαζί με την αρκούδα που τρώει τον τελευταίο μεζέ και κοιμάται για να ξυπνήσει στο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι. Εκπλήξεις, εδέσματα και γευστικά πειράγματα από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους της Έδεσσας & της περιοχής.

31.12.2009 Πέμπτη
Έδεσσα, Μαργαρίτα ώρα μόλις βραδιάσει
Σούρβα Μπάμπω (Έρχεται ο Αη-Βασίλης Γιαγιά) με φωτιές φασολάδα με τσίπουρο, εδέσματα, χορούς και ζωντανή τοπική Μακεδονική παραδοσιακή μουσική είστε όλοι καλεσμένοι να ζεστάνετε τα πρόσωπά σας γύρω από την φωτιά.

Το βράδυ
Έδεσσα, Πλατεία Αιγών στο Δημαρχείο Εδεσσας 11.30μμ « Πάει ο παλιός μας χρόνος … ήρθε ο νέος με τα δώρα» με πυροτεχνήματα και ζεστό κρασί. Καλή χρονιά σε όλους μας.

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το σπίτι και το Δάσος του Αη Βασίλη στους Μ.Καταρράκτες παραμονή Χριστουγέννων στήνεται μαζί με το εργαστήριό του όπου κατασκευάζονται παιχνίδια και δώρα. Ο Αι-Βασίλης καθιστός και κουνιστός στην πολυθρόνα του φωτογραφίζεται με τα παιδιά της πόλης και των επισκεπτών. Επίσης με το μηχανοκίνητο έλκηθρό του, το πρωί ανακοινώνει τις εκδηλώσεις στις 29, 30 & 31 Δεκ μέσα στην πόλη και το απόγευμα μοιράζει δώρα στα παιδάκια των δημοτικών διαμερισμάτων της Έδεσσας

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ

Κέντρο Καταρράκτες, Περιοχή Καταρρακτών Πληροφορίες Κρατήσεις 2381027810
12 Δεκ Σύλλογος «Φίλοι Καϊμάκτσαλαν» με ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής
19 Δεκ Σύλλογος Μ.Αλέξανδρος με ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής
23 Δεκ Σύλλογος Δικηγόρων με ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής
25 Δεκ Χορός με την ορχήστρα Μακεδονικό Μεράκι.
26 Δεκ Σύλλογος Ελληνοαυστραλών
31 Δεκ Χορός με την ορχήστρα Μακεδονικό Μεράκι
1 Ιαν Αθλητικός Σύλλογος Βρυττών
2 Ιαν Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης

ΩΡΑΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
14 Δεκ έως 18 Δεκ 9πμ-2μμ & 5μμ-9μμ
19 Δεκ 9πμ-5μμ
20 Δεκ 10πμ-6μμ
21 Δεκ έως 23 Δεκ 9πμ-2μμ & 5μμ-9μμ
24 Δεκ 9πμ-6μμ
25 Δεκ έως 27 Δεκ Κλειστά
28 Δεκ έως 30 Δεκ 9πμ-2μμ & 5μμ-9μμ
31 Δεκ 9πμ-4μμ
1 Ιαν έως 3 Ιαν Κλειστά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ζεστές Χριστουγεννιάτικες Διαδρομές στην Έδεσσα …
Την Χριστουγεννιάτικη Υδατούπολη, την Χειμωνιάτικη και ταυτόχρονα Ζεστή & Φιλόξενη.
Ποιητική μαγεία η Έδεσσα & τον χειμώνα όχι τυχαία αναγνωρισμένη απο τον μεγάλο συγγραφέα Μενέλαο Λουντέμη που την βλέπει ως ".. το σκαλοπάτι όπου πατά ο Θεός για να ανέβει στον ουρανό" Με φόντο την αυθεντική Μακεδονική φιλοξενία η Έδεσσα & η Ορεινή Πέλλα είναι μία εξαιρετική πρόταση για διακοπές αναψυχής και διακοπές για υπαίθριες δραστηριότητες δίπλα στους ανθρώπους της Έδεσσας που είναι ευγενικοί με πηγαία αίσθηση της φιλοξενίας. Εδώ θα βρείτε εύκολα αυτό που ζητάτε εάν επιλέξετε να χαρίσετε στον εαυτό σας λίγες μέρες ανεμελιάς & χαλάρωσης. Τα Ξενοδοχεία της περιοχής, σας περιμένουν για να προσφέρουν αυθεντική Μακεδονική Φιλοξενία ενώ μαζί με τους κατοίκους της περιοχής θα απολαύσετε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Από τα μέσα του Οκτώβρη έως τα μέσα του Δεκέμβρη στην περιοχή "βράζει" ο τόπος. Παραδοσιακά καζάνια «οι καζανάρκες» ετοιμάζουν το "φρέσκο ύδωρ", το τσίπουρο. Κάθε απόσταξη συνοδεύεται με παραδοσιακό γλέντι (βράσιμο με τον παραδοσιακό τρόπο, εδέσματα, τοπική μουσική και τραγούδια, μακεδονικοί χοροί). Όλο το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου διάφοροι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τις εικαστικές προτάσεις τους στο παλαιό «Παρθεναγωγείο».
Για τους οπαδούς της μεγάλης οθόνης (σινεφίλ) λειτουργεί καθημερινά κινηματογράφος με εξαιρετικό πρόγραμμα (θα το βρείτε στο www.edessacity.gr), από την κινηματογραφική λέσχη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος. Τα φώτα της Έδεσσας ανάβουν νωρίς συμβάλλοντας στην γιορτινή ατμόσφαιρα μαζί με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο κέντρο της πόλης τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου. Από τις αρχές Δεκεμβρίου η πόλη της Έδεσσας γίνεται φωτεινή & γιορτινή με ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικη και πολύχρωμα λαμπιόνια παντού. Σίγουρα ξεχωρίζει το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Για φέτος στις 10 Δεκεμβρίου ο Δήμος Έδεσσας και ο Εμπορικός σύλλογος ανάβουν τα φώτα της πόλης ενώ ο Δήμαρχος της πόλης θα ανάψει τα χιλιάδες φωτάκια στο Δέντρο της Ελπίδας στην Πλατεία Ελευθερίας
Από τις 12 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την λαϊκή μακεδονική παράδοση το φως της ημέρας αρχίζει να κερδίζει το σκοτάδι της νύχτας «σπυρί-σπυρί» για αυτό και σήμερα γιορτάζει ο Σπύρος και η Σπυριδούλα. Την ίδια μέρα έχουν οργανώσει τον ετήσιο χορό τους στους Καταρράκτες "Οι φίλοι του Καϊμάκτσαλάν".
Την επόμενη στις 13 Δεκεμβρίου στο ΚΑΠΗ μπορείτε να κάνετε αγορές απο το Χριστουγενιάτικο παζάρι (weihnachtsmarkt Edessa) που οργανώνεται στην Έδεσσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερμανοφώνων & Γερμανομαθών με ζεστό κρασί και λουκάνικα.
Λίγο αργότερα στις 18 του μήνα και ώρα 6 το απόγευμα γίνονται τα «Φωτεινά Κάλαντα» και οργανώνεται η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών το «Μπατάνι» όπου όλα τα παιδιά με τα φαναράκια τους τραγουδούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης στο Δάσος του Αη-Βασίλη.
Στις 19 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Μικρών Καταρρακτών 7 το απόγευμα η ομάδα νέων του Δ.Εδεσσας οργανώνει δρώμενα στο Δάσος και το Σπίτι του Αη-Βασίλη σε ένα παιχνίδι με τα φώτα της πόλης με το σύνθημα για τις γιορτές της Χριστουγεννιάτικης Υδατούπολης. Ζήστε Ζεστές Χριστουγεννιάτικες Διαδρομές.
Στο Δάσος το Αη-Βασίλη στους Μ.Καταρράκτες παραμονή Χριστουγέννων στήνεται μαζί με το εργαστήριό του όπου κατασκευάζονται παιχνίδια και δώρα. Ο Αη-Βασίλης καθιστός και κουνιστός στην πολυθρόνα του φωτογραφίζεται με τα παιδιά της πόλης και των επισκεπτών. Επίσης με το μηχανοκίνητο έλκηθρό του, το πρωϊ ανακοινώνει τις εκδηλώσεις στις 29, 30 & 31 Δεκ μέσα στην πόλη και το απόγευμα μοιράζει δώρα στα παιδάκια των χωριών της Έδεσσας
Βέβαια πολλά παραδοσιακά έθιμα που σχετίζονται με τις γιορτές των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, θα μπορείτε να ανακαλύψετε στα χωριά γύρω απο την Έδεσσα και ιδιαίτερα το παραδοσιακό έθιμο "Σφαγή του χοίρου" σε Αγ.Φωτεινή, Αγρας, Βρυττά, Καρυδιά, Κερασιά, Κλησοχώρι, Καισαριανά, Λύκοι, Μαργαρίτα, Μεσημέρι, Νησί, Πλατάνη, Ριζάρι, Σωτήρα, Φλαμουριά. Συνδυάστε την ψυχαγωγία σας και απολαύστε την τοπική παραδοσιακή γαστρονομία, όπως "τσομπλέκι", "σταμνάτο" "κλέφτικο", "σαρμαδάκια", "τζουμπρίνκες", "τζουμέρκες" τυρί "μπάτσο", τουρσιά διάφορα και τοπικά κρασιά. Αν δείτε τις αρκούδες να πειράζουν μην ανησυχείτε, ο τοπικός σύλλογος κάνει το τελευταίο γλέντι πριν η αρκούδα σύμβολο της ζωντάνιας και της Μακεδονικής φύσης, τρώει και κοιμάται για να ξυπνήσει την περίοδο του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού (μην ξεχνάμε τους δρόμους του κρασιού της Μακεδονίας). Οι chef της περιοχής δοκιμάζουν συνταγές και μπορείτε να τις γευτείτε στα 100 και πλέον εστιατόρια όλης της περιοχής.
Στις 20 Δεκεμβρίου και ώρα 8μμ στον «Μέγα Αλέξανδρο οργανώνεται η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Ωδείο Δ. Έδεσσας. Μαγικές στιγμές που δεν πρέπει να χάσετε.
Σε αρκετές γωνιές της πόλης θα βρείτε τον παραδοσιακό καστανά για να μπορέστε να ζεστάνετε τις χούφτες σας με κάστανα, από τις καστανιές της περιοχής. Μπορείτε, σχεδιάζοντας τις διακοπές σας στην Έδεσσα να συμπεριλάβετε και κάποια μαθήματα παραδοσιακών χορών της περιοχής (Μακεδονικοί – Μικρασιάτικοι – Βλάχικοι - Ποντιακοί - Κλασσικοί Ελληνικοί) για να συμμετάσχετε με άλλο "αέρα" σε κάποια από τις πολλές "Χοροεσπερίδες" των τοπικών συλλόγων με ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Μην παραλείψετε να κάνετε τις γιορτινές αγορές από την τοπική αγορά της πόλης και το παραδοσιακό "παζάρι" (κάθε Πέμπτη στην περιοχή "Κιουπρί".
Στις 23 Δεκέμβρη μόλις βραδιάσει λίγο μετά το απόγευμα στην Έδεσσα, περιοχή Αλώνια/Ντερέ, Σιδηροδρομικός Σταθμός, Μεσημέρι, Άγρας, Σωτήρα, Κλησοχώρι, Κερασιά προετοιμαζόμαστε για το έθιμο Κόλιντα Μπάμπω (Κάλαντα Γιαγιά) με τεράστιες φωτιές με φασολάδα (με ή) χωρίς χοιρινό κρέας, λουκάνικα και δαμάσκηνα, με τσίπουρο, εδέσματα, χορούς και ζωντανή τοπική Μακεδονική παραδοσιακή μουσική όπου είστε όλοι καλεσμένοι να ζεστάνετε τα πρόσωπά σας γύρω από την φωτιά.
Παραμονή Χριστουγέννων και το πρωί το κέντρο της πόλης πλημμυρίζει με μουσική. Στους Μικρούς Καταρράκτες στο κέντρο της πόλης στις 24 Δεκεμβρίου το πρωί (11πμ-1μμ) Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες απο μαθητές του Ωδείου Δ. Έδεσσας ενώ παράλληλα η παιδική χορωδία τραγουδά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Νοσοκομείο, το Γηροκομείο, το Διοικητήριο και το Δημαρχείο της Έδεσσας.
Το απόγευμα το αναστηλωμένο ιστορικό βυζαντινό μνημείο της Κοίμησης Θεοτόκου που παλαιότερα ήταν ο μητροπολιτικός Ναός της Έδεσσας ανοίγει από τις παιδικές φωνές που ψάλλουν Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες της παιδικής χορωδίας του Ωδείου Δήμου Έδεσσας.
Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι πολύτιμες και προτείνουμε να τις περάσετε με την οικογένειά σας ή με τους φίλους σας γιατί όχι σε ένα από τα καταλύματα στην Έδεσσα και την ευρύτερη περιοχή της Ορεινής Πέλλας. Όσοι θέλουν να περάσουν παραδοσιακά Χριστούγεννα μπορούν να παρακολουθήσουν τις Χριστουγεννιάτικες λειτουργίες από τις μικρές και ταπεινές εκκλησίες των χωριών της περιοχής έως τον μητροπολιτικό ναό της Αγ.Σκέπης στην Έδεσσα δίπλα στην ιστορική παραδοσιακή συνοικία της πόλης, το Βαρόσι ενώ ειδική θεία λειτουργία για ξενύχτηδες οργανώνεται στην Αγία Κυριακή.
Στις 22 Δεκεμβρίου η Δέσποινα Τσολάκη και ο τενόρος Κώστας Τζέμος μας γυρίζουν νοερά στην Ευρώπη σε ένα ταξίδι ήχων, τραγουδιών και Χριστουγεννιάτικων Μελωδιών απο πολλές χώρες του κόσμου
Μετά τα Χριστούγεννα έρχεται η πρωτοχρονιά όπου στις 28, 29 και 30 Δεκ και ώρα 11πμ στην Πλ.Ωρολογίου στον «Μέγα Αλέξανδρο» παρουσιάζονται κλασσικές και σύγχρονες Χριστουγεννιάτικες Ταινίες στο Κινηματογράφο Μέγας Αλέξανδρος. Είσοδος Ελεύθερη.
Στις 29 Δεκεμβρίου στις 8μμ στην Παραδοσιακή Συνοικία Βαρόσι Έδεσσας. Σύμφωνα με την παράδοση ο εκλεκτότερος μεζές είναι οι «τζουμπρίνκες», κομματάκια από το γουρουνάκι που ετοίμαζαν οι Εδεσσαίοι για τις γιορτές. Γύρω από την φωτιά θα ζεστάνουμε όλοι τα πρόσωπά μας, τραγουδώντας και χορεύοντας για την νέα χρονιά που έρχεται μαζί με την αρκούδα που τρώει τον τελευταίο μεζέ και κοιμάται για να ξυπνήσει στο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι. Εκπλήξεις, εδέσματα και γευστικά πειράγματα από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους της Έδεσσας & της περιοχής.
Παραμονή πρωτοχρονιάς και το πρωί μουσική πλημμυρίζει το κέντρο της Έδεσσας ενώ το βράδυ στην πλατεία του χωριού Μαργαρίτα το απόγευμα μόλις βραδιάσει οργανώνεται το τοπικό έθιμο Σούρβα Μπάμπω (Έρχεται ο Αη-Βασίλης, Γιαγιά) με φωτιά από τις λεγόμενες "σμαρέκες" (θαμνώδη έλατα) και φασολάδα με τσίπουρο, εδέσματα, χορούς και ζωντανή τοπική Μακεδονική παραδοσιακή μουσική όπου είστε όλοι καλεσμένοι να ζεστάνετε τα πρόσωπά σας γύρω από την φωτιά.
Τα καλά ωστόσο έρχονται λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς όπου στις 11.30μμ μαζί με το« Πάει ο παλιός μας χρόνος» στην πλατεία Δημαρχείου δίπλα στο ρολόι της πόλης τα πυροτεχνήματα θα σημάνουν την είσοδο στη νέα χρονιά και οι ευχές με το ζεστό κρασί θα μας κάνει να ανασάνουμε και να ευχηθούμε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Καλή χρονιά σε όλους μας.
Μεταξύ άλλων μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τους καταρράκτες "παγωμένους", μία έκδοση πού σίγουρα είναι ένα καλό θέμα για την φωτογραφική σας μηχανή. Η Έδεσσα είναι ιδανική βάση για τα χειμερινά sports με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα Χιονοδρομικά Κέντρα της Μακεδονίας και ειδικά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας - Καϊμακτσαλάν όπου οι φίλοι του χιονιού απολαμβάνουν ski - snowboard - χιονοπαιχνίδια και έχουν και την ευκαιρία να επισκεφθούν τους παραδοσιακούς οικισμούς Βαρόσι & Αγιος Αθανάσιος. Μια βαρκάδα στον Υγροβιότοπο Αγρα-Βρυττών-Νησίου, μια Ιππασία στους Καταρράκτες είναι οι top προτάσεις για υπαίθριες Δραστηριότητες και το χειμώνα στην Εδεσσα. Ζητήστε προγράμματα απο το Κέντρο Πληροφόρησης Έδεσσας 23810 20300 ή δείτε τα στο internet www.edessacity.gr). Ο Δήμος Εδεσσας και η Δημοτική Επιχείρηση «Καταρράκτες Έδεσσας» και το προσωπικό τους σας εύχονται ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία … και προτάσεις για καλή διασκέδαση. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε η επίσκεψή σας να είναι άνετη, ξεκούραστη και διασκεδαστική. Έδεσσα … η πόλη των νερών και των τεσσάρων εποχών.
Περισσότερες Πληροφορίες για τις Ζεστές Χριστουγεννιάτικες Διαδρομές
Κυριακού Ευάγγελος 23810 23101, 6944884141
Γραφείο Δημάρχου Έδεσσας - 23810 27510 και 23810 22966
Περισσότερες Πληροφορίες για το κοινό στο Κέντρο Πληροφόρησης Έδεσσας (23810 20300) και τον επίσημο δικτυακό της τόπο www.edessacity.gr.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου, 2009


Σχόλια

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Παρακαλούνται οι εμπλεκόμενοι ιδιοκτήτες για την άμεση απομάκρυνση του
αγροτικού εξοπλισμού τους που βρίσκεται εντός των γεωτεμαχίων ιδιοκτησίας
Δ.ΥΠ.Α. (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) επί της οδού Σαλαμίνος του
οικισμού Κρύας Βρύσης Πέλλας, προκειμένου η Υπηρεσία να προβεί στον
απρόσκοπτο καθαρισμό και αποψίλωσή τους.