Pellanet

«Δεν κλείνει το Κέντρο Υγείας Άρνισσας, ούτε φυσικά κανένα άλλο Κέντρο Υγείας»

τη διαβεβαίωση αυτή έδωσαν στον Βουλευτή Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή τόσο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Επαμεινώνδας Καλλίρης, όσο και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημοσθένης Ανδριόπουλος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Ηλίας Τσιαμήτρος. Αιτία της παρέμβασης αυτής, ήταν οι φήμες οι οποίες αναφέρονταν σε κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Άρνισσας και δημιούργησαν αναταραχή και ξεσηκωμό στους κατοίκους. Να σημειωθεί, ότι παρόμοιες φήμες, είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για το Κέντρο Υγείας Σκύδρας.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ξεκαθάρισε δια στόματος του κ. Καλλίρη, ότι κανένα Κέντρο Υγείας δεν θα κλείσει, ούτε φυσικά της Άρνισσας και σύμφωνα με το νέο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, θα ενισχυθούν ώστε να μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους πολίτες.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ