Pellanet

Υπεγράφη η σύμβαση για την εθνική οδό Χαλκηδόνας-Έδεσσας

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης και της ανάδοχης εταιρείας για την αποπεράτωση του τμήματος της νέας Εθνικής Οδού Ν. Χαλκηδόνας - Έδεσσας (από χθ 11+000 έως χθ 16+700) πλάτους 14,5 μέτρων (με τα ερείσματα) και την αποπεράτωση της συνδετηρίου οδού Παραλίμνης μήκους ενός χιλιομέτρου και πλάτους 11 μέτρων (με τα ερείσματα).
Σύμφωνα με τη μελέτη...προβλέπεται η ολοκλήρωση της οδοστρωσίας, των ασφαλτικών και τεχνικών έργων της αρτηρίας, η ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου καθώς και η ολοκλήρωση των ασφαλτικών της συνδετηρίας οδού Παραλίμνης.

Επίσης θα ολοκληρωθεί η κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων, ενός στην περιοχή της Νέας Πέλλας και ενός στην περιοχή Παραλίμνης, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των αντίστοιχων οικισμών.

Η σχετική σύμβαση έχει προϋπολογισμό 5.900.000 ευρώ με χρόνο περαίωσης την 6η Μαρτίου του 2012.

Με την πιο πάνω εργολαβία ολοκληρώνεται ευρύτερο έργο προϋπολογισμού 15.400.000 ευρώ στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη - Έδεσσα.

Να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση του πιο πάνω έργου είχε δεσμευθεί ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος στους τοπικούς φορείς κατά την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στις 10 Μαρτίου 2011.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

09:26 - Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ίδρυση κρατικών καταστημάτων που θα πωλούν τοπικά προϊόντα με κέρδος έως 10%

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”