Pellanet

Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στο Δήμο Πέλλας.

 Ξεκίνησε την Δευτέρα 18 Μαΐου το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο Δήμο Πέλλας. Το πρόγραμμα υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από το προσωπικό της Αντιδημαρχίας Πρασίνου –Περιβάλλοντος και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου. Για ακόμη μια χρονιά ακολουθείται ο πιο αποτελεσματικός, απόλυτα ελεγχόμενος και ακίνδυνος τρόπος καταπολέμησης των κουνουπιών που είναι, ο ψεκασμός από το έδαφος των εστιών ανάπτυξής τους. Οι ψεκασμοί υλοποιούνται στον αστικό και περιαστικό ιστό και στοχεύουν στον περιορισμό του έντονου προβλήματος της όχλησης των κουνουπιών. Η ατομική συμβολή, η κατανόηση και η συνεργασία των πολιτών είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στη διαχείριση του προβλήματος. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όλοι οι δημότες να ακολουθούν τις οδηγίες προφύλαξης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά