Pellanet

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2009 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Μετά από την επιτυχημένη περσινή διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του καπνίσματος, επαναλαμβάνεται και φέτος μετά και από αίτημα πολλών πολιτών και με την υποστήριξη του Δ. Έδεσσας. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τέλη Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο.

Η φετινή διοργάνωση συμπίπτει και χρονικά με την εφαρμογή των νέων διατάξεων περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους που θα ισχύσει από 1ης Ιουλίου 2009.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο παραπάνω τουρνουά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» στα τηλέφωνα 23810 – 51174 ή να περάσουν από το Κέντρο, Φιλίππου 38 απέναντι από την Μεραρχία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτεχνικές ομάδες, ομάδες που εκπροσωπούν εργασιακούς χώρους ή ομάδες πολιτών που θα συστήσουν μια δική τους ομάδα. Δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 15 Μαΐου.

Το Κέντρο Πρόληψης σκοπεύει να «κατεβάσει» δική του ομάδα με την ονομασία «Μεικτή Κόσμου» σε περίπτωση που υπάρξουν αρκετές δηλώσεις συμμετοχής από άτομα που είτε έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια του Κέντρου είτε όχι και ενδιαφέρονται απλά να συμμετέχουν και να παίξουν.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά