Pellanet

Από 13 Δεκεμβρίου το χωριό του Άη Βασίλη στην Αριδαία

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του 1ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού που διοργανώνει ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α., με τίτλο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ» στο parking του Δημαρχείου.

Η πρώτη μέρα θα σηματοδοτηθεί από το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το οποίο έχει αναλάβει να στολίσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας. Και κάπως έτσι θα ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι που θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιανουαρίου 2016.
Στο Χωριό του Αη Βασίλη θα συναντήσει κανείς τον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων μαζί με τα ξωτικά του και θα γίνουμε όλοι παιδιά.
Το πρόγραμμα της 13ης Δεκεμβρίου 2015
17.00: Συμβολικό άναμμα των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων ταυτόχρονα σε όλους τους οικισμούς της Αλμωπίας με δεντράκια και καραβάκια που θα δοθούν από την ΔΗ.Κ.Ε.Α. στα πλαίσια της δράσης «Στολίζω το δέντρο μου, φωτίζω τον τόπο μου».
19.00: Άναμμα του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Χωριό του Αη Βασίλη στο parking του Δημαρχείου.
19.30: Μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών, Μορφωτικών και Λαογραφικών Συλλόγων της Αλμωπίας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα καταπληκτικό πρόγραμμα. Οι Σύλλογοι θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα από κάθε γωνιά της Αριδαίας και θα γεμίσουν την πόλη με γιορτινές μουσικές και χορούς. Η κορύφωση θα γίνει στο Χωριό του Αη Βασίλη.
Παράλληλες δραστηριότητες
Στον χώρο του 1ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα βρει κανείς ζαχαρωτά, ροφήματα και κάθε λογής γλυκίσματα, ενώ ξεχωριστή νότα θα δίνει το μεγάλο λούνα πάρκ που έχει στηθεί και περιμένει μικρούς και μεγάλους.
Επίσης, οι εθελοντές του Αη Βασίλη θα αναλάβουν να συντροφεύσουν τους μικρούς μας φίλους στο μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους, με face panting, γράμματα στον Αη Βασίλη και άλλες πολλές δράσεις και παιχνίδια.
Παράλληλα, ξυλοπόδαροι και κλόουν θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλμωπίας
Επειδή τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα υπάρχει σπιτάκι το οποίο θα χωράει μέσα την αλληλεγγύη όλων μας. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλουν με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στον Δήμο Αλμωπίας.
Ακούστε το ραδιοφωνικό σποτάκι:

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ