Pellanet

2ος ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών στο διεθνές τουρνουά taekwondo «Hereya Open» στη Βουλγαρία.

Στο 6ο «Hereya open» tournament taekwondo που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 12-13 Δεκεμβρίου 2015 με συμμετοχή 1380 αθλητές-τριες ο Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία «παίδων-κορασίδων» στις ηλικίες 2001-2002-2003 με 6 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια.

Οι 14 αθλητές-τριες που επέλεξαν οι προπονητές του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους και έφεραν 8 μετάλλια για τον «Φίλιππο» για την πόλη των Γιαννιτσών και για την Ελλάδα.

Οι αθλητές-τριες που διακρίθηκαν είναι:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ :
1)Τοψίνογλου Ηλίας, 2)Πλαλής Στέργιος, 3)Χατζηκόιτσης Γεώργιος, 4)Γαβριηλίδου Σεβαστή, 5)Σωτηριάδου Μαρίνα, 6)Δίγκας Χαράλαμπος.

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: 1)Κατσιούδη Μαγδαληνή, 2)Μαλογιάννης Δημήτριος Ταξιάρχης.

Ο προπονητής του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης, μας είπε: «ακόμη μία φορά η ομάδα μας, μας χάρισε μια διεθνή επιτυχία με τόσα μετάλλια, αν και χάθηκαν τουλάχιστον άλλα 3 μετάλλια στις λεπτομέριες και από τραυματισμούς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και μπράβο στους γονείς και συνοδούς για την θερμή κερκίδα».

Η κατάταξη στην κατηγορία παίδων είναι:
1η θέση Επίλεκτη ομάδα Ιράν 8 χρυσά, 2αργυρά, 3 χάλκινα.
2η θέση Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών 6 χρυσά, 2 αργυρά.
3η θέση Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων 3 χρυσά, 1αργυρό, 2 χάλκινα.
3η θέση Επίλεκτη ομάδα Βουλγαρίας 1 χρυσό, 2αργυρά, 3 χάλκινα.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:34 - Καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας ΚΑΠΗ Δήμου Έδεσσας στο Βαρόσι

21:39 - Αναζητώντας την Πέλλα στους παλαιούς χάρτες

21:33 - Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο που προσπάθησε να εξαπατήσει ημεδαπό άνδρα στην Πέλλα, με τη ”μέθοδο του λογιστή”

21:27 - Δυναμική η φετινή συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη BEYOND Expo 2026

20:13 - Συνέντευξη με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού δήμου Πέλλας, Ευφροσύνη Μερεμητσάκη στον pellaFm 103,3

16:17 - Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2026

13:45 - Πέτρινο Σώμα | Stonebody CREO DANCE COMPANY Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας 5 & 6 Ιουλίου 2026 Ώρα 20.00

13:32 - Το κεράσι στο επίκεντρο της γεύσης, της δημιουργίας & της διασκέδασης.

09:45 - Αποκαλυπτήρια μνημείου και μετονομασίας οδού στη μνήμη της πεσούσης εν ώρα καθήκοντος Ανθυπαστυνόμου ε.α. Μαρίας Ζαφείρη στη Σιθωνία Χαλκιδικής

11:53 - Δύο νύχτες, δύο ορχήστρες, μία γιορτή μουσικής