Pellanet

«Επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης των εργατικών κατοικιών Αρχοντικού ζήτησε η Πόπη Φουντουκίδου από τον πρόεδρο του ΟΕΚ»

Είναι γνωστό ότι οι εργατικές κατοικίες Αρχοντικού Γιαννιτσών έπρεπε να είχαν παραδοθεί τους δικαιούχους εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ο εργολάβος που είχε αναλάβει το έργο το άφησε ημιτελές πιστεύοντας ότι έτσι θα εκταμιεύσει επιπλέον χρήματα από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.
Η Βουλευτής του Νομού μας Κα Πόπη Φουντουκίδου έχει ασχοληθεί επανειλημμένως με το θέμα και βλέποντας προχθές να επικρατεί η ίδια κατάσταση στις εργατικές κατοικίες επικοινώνησε άμεσα με τον πρόεδρο του ΟΕΚ κ. Στάμου και του ζήτησε να ενημερωθεί πλήρως για την εξέλιξη του θέματος.
Ο πρόεδρος ενημέρωσε την Κα Βουλευτή ότι ο ανάδοχος εργολάβος έχει κριθεί έκπτωτος. Στη συνέχεια υπέβαλλε δυο(2) αγωγές-ενστάσεις εκ των οποίων η μια απορρίφθηκε, ενώ η δεύτερη κρίθηκε αλλά δεν έχει ο ΟΕΚ την οριστική απόφαση στα χέρια του, αλλά εξ όσων γνωρίζει είναι και αυτή απορριπτέα.
Ο ΟΕΚ έχει συγκροτήσει επιτροπή καταγραφής των εργασιών και στη συνέχεια θα προβεί σε νέα δημοπράτηση του έργου. Εκτιμάται ότι σε διάστημα τριών(3) περίπου μηνών θα αναλάβει νέος εργολάβος και θα αρχίσουν οι εργασίες ολοκλήρωσης.
Η Κα Φουντουκίδου ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο ανοχής.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα