Pellanet

Συνάντηση δημάρχου με τους Ιταλούς εισηγητές Ευρωπαϊκού

Στα πλαίσια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων έρευνας για την ασφάλεια και την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων βρέθηκαν στα Γιαννιτσά εκπρόσωποι αγροτικών Οργανώσεων από την Ιταλία που συμμετείχαν ως εταίροι στο παραπάνω πρόγραμμα.
Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκαν το δήμαρχο Γιαννιτσών κ. Παπανικολάου με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την έρευνά τους ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο η τοπική αυτοδιοίκηση στηρίζει δράσεις για την αγροτική ανάπτυξη και το περιβάλλον. Στη διάρκεια της παραμονής τους στο γραφείο του δημάρχου υπογράμμισαν την ανάγκη για αυστηρούς ελέγχους ποιότητας των αγροτικών προϊόντων καθώς και για τους αντίστοιχους ελέγχους για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Επίσης σημείωσαν τη δυναμική που προσδίδει σε ένα προϊόν η τυποποίησή και η συσκευασία του ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν και στις προοπτικές των αγροτικών οργανώσεων μέσα από τα νέα δεδομένα που υπαγορεύει η σύγχρονη λειτουργία τους και ο ανταγωνισμός στις διεθνείς αγορές.
Στη συνάντηση ήταν παρών και ο συντονιστής του προγράμματος κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη φιλοξενία αλλά και τη βοήθεια του δήμου Γιαννιτσών στη διοργάνωση της Ημερίδας.

Γραφείο τύπου δήμου Γιαννιτσών

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα