Pellanet

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Π.Ε. Πέλλας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εργαζομένων της Π.Ε. Πέλλας πρόκειται να κόψουν την καθιερωμένη βασιλόπιτα την Παρασκευή, στις 1 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών της ΙΙας Μεραρχίας, στην Έδεσσα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποσκοπεί στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων οι οποίοι εργάζονται σε μεγάλο αριθμό διαφορετικών Διευθύνσεων και Τμημάτων. Επίσης, αποτελεί μια ευκαιρία για την διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να εκφράσει τις ευχαριστίες της στα στελέχη τα οποία έχουν μια θετική συμβολή στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά