Pellanet

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 

3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

 

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 

59 – 34

 

Περίοδοι:

Α: 06 - 14

Β: 20 - 08 (ημίχρονο : 26 – 22)

Γ: 18 - 01

Δ: 15 - 15 (τελικό 59 – 34)

 

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

 

Μίλτσης Γ. : Καρτσμάρη Κ. , Μποζίνη Χ. 4 , Βαμβακίδου Ε., Μπαρουτσή Μ. 5 (1β) , Σιβένα Κ. 26 (5τρ, 3β), Καρτσαμάρη Ν. 24 (1τρ, 7β), Πάχου Ε., Κύκου Κ., Μπουτκάρη Ε .

 

 

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της τελικής φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων αναδείχθηκε το περασμένο Σάββατο ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ επικρατώντας με 25 πόντους διαφορά έναντι του Πιερικού – Αρχέλαου για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

 

Ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ξεκίνησε τον αγώνα αρκετά μουδιασμένος με πολλά λάθη στην άμυνα και άσκοπη φλυαρία στην επίθεση. Το επιμέρους 06 – 14 των αθλητριών του Πιερικού στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν δίκαιο και έβαζε από νωρίς στο παιχνίδι νέα δεδομένα και δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσουν οι γηπεδούχοι.

Η ηρεμία του δεύτερου δεκαλέπτου αποτέλεσε και το έναυσμα για την έναρξη της αντεπίθεσης με τις αθλήτριες του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ να βγάζουν ενέργεια σε άμυνα και επίθεση γύρισαν το ματς και πήγαν προηγούμενες με μία μικρή διαφορά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο υπήρχε μόνο ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ καθώς με ξέσπασμα 18 – 01 έχτισε μια διαφορά ασφαλείας η οποία ολοένα και μεγάλωνε φτάνοντας μέχρι τους 32 πόντους περίπου 4 λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Το τελικό 59 – 34 βάζει στην ειδική βαθμολογία την ομάδα της πόλης μας στην πρώτη θέση και δίνοντας ένα μικρό πλεονέκτημα στην υπόθεση τίτλος 3 στροφές πριν την ολοκλήρωση της τελικής φάσης.

 

Επόμενο ματς στην Κατερίνη με αντίπαλο της Α.Γ.Ε. Πιερίας το Σάββατο στις 4μ.μ.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Απριλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.