Pellanet

Εντυπωσιάζει: Σύρος από ψηλά-Απόδραση με ένα κλικ [βίντεο)

Μία περιήγηση από ψηλά της «Βασίλισσας των Κυκλάδων» όπως χαρακτηρίζεται, κάτω από το λαμπερό ουρανό, λίγο πριν υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες για το Πάσχα.

Το Cyclades24.gr σε συνεργασία με την RePlay Media, σε μία καμπάνια προώθησης του νησιού, παρουσιάζει πλάνα από την όμορφη Ερμούπολη και την Άνω Σύρο, σε ένα βίντεο διάρκειας 1.18. 

Βόλτα στα σοκάκια, τα αρχοντικά, το γαλάζιο της θάλασσας, τα σκάφη στις μαρίνες και φυσικά το θέατρο Απόλλων, το στολίδι του νησιού, μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου. 

Αυτή δεν είναι η ολοκληρωμένη παρουσίαση του νησιού, μιας και οι εμπνευστές του βίντεο, υπόσχονται και τη συνέχειά του. Το συγκεκριμένο έγινε ήδη viral στο διαδίκτυο. 

 

" frameborder="0" allowfullscreen>

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά