Pellanet

Συνέχεια ασφαλτοστρώσεων στο δήμο Γιαννιτσών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στο δήμο Γιαννιτσών. Ήδη ολοκληρώθηκε η παρέμβαση στον κεντρικό δρόμο του Μεσιανού επιλύοντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις εκσκαφές μετά την ολοκλήρωση του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του οικισμού.
Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης στις οδούς Καρυών, ιατρού Μάγγου και Κανάρη. Στην τελευταία μάλιστα, έγινε διάνοιξη στην γωνία της οδού Καστρέτσου που βοηθά πολύ στην ασφάλεια και την προσβασιμότητα πεζών και οχημάτων.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας και το σχεδιασμό της διοίκησης του δήμου μέσα στη χρονιά θα ολοκληρωθεί ένα πλέγμα παρεμβάσεων που αφορά τις διανοίξεις οδών, ασφαλτοστρώσεις και πεζοδρομήσεις, ώστε η εικόνα της πόλης τόσο στους συνοικισμούς όσο και στο κέντρο να βελτιωθεί σημαντικά.
Όσον αφορά τις προτεραιότητες, όπως επανέλαβε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Γιαννιτσών στη διάρκεια του Απολογισμού της Δημοτικής Αρχής, αυτές έχουν γίνει γνωστές και ξεκάθαρες ακολουθώντας αρχικά την εξέλιξη των έργων που θέλει:
την ολοκλήρωση των έργων στους οικισμούς, στη συνέχεια τις παρεμβάσεις στους συνοικισμούς, με κατάληξη το ιστορικό κέντρο της πόλης όπου στο επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος της τετραετίας, θα υπάρξει μια εμφανής αλλαγή της εικόνας του.

Δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουλίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:28 - Δήμος Πέλλας- Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Εκδήλωση για την προστασία των παιδιών και τον θεσμό της αναδοχής

13:27 - Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιαννιτσά

13:21 - Γ. Βρούτσης: Μαγικές διαδρομές και υψηλού επιπέδου αθλητικό θέαμα αναβάθμισαν τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024

13:20 - Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στη Θεσσαλονίκη

13:17 - Αυγενάκης: Στο αίτημα των αγροτών για διαφάνεια και δικαιοσύνη στις ενισχύσεις, απαντάμε με πράξεις- Δεν κάνουμε πίσω σε θέματα παρανομιών- Θα έχει δουλειά η Δικαιοσύνη Καινοτομίες που καθιστούν τον ΕΛΓΑ πιο δίκαιο και πιο αποτελεσματικό

13:11 - Ο Δήμος Πέλλας ανάβει τη “Φλόγα της Μνήμης” για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

13:09 - Δήμος Πέλλας- Κοινότητα Δυτικού: Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Γενοκτονίας Ποντίων

13:04 - Στον Ν.Πέλλας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Στέλιος Κούλογλου

12:56 - ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

12:51 - Ο Δήμος Σκύδρας πραγματοποίησε την επετειακή εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού