Το Πάσχα γαστρονομικά είναι συνυφασμένο με τη νηστεία της Σαρακοστής και με το πλούσιο τραπέζι που ακολουθεί την Ανάσταση. Μετά το πέρας των εορτών είναι η καλύτερη στιγμή για "Φαγούδια με Βιο-Λογικές αποπλανήσεις" της Ελένης Παναγιώτου, τεχνολόγος – γεωπόνος.
Το βιολογικό menu θα παρουσιάσει στο κοινό η Χρύσα Σαρρή, διατροφολόγος - διαιτολόγος
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠΑΠ, το βιβλιοπωλείο TITOS ART και το κατάστημα βιολογικών προϊόντων Ζεμπίλι και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων στα Γιαννιτσά, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 7μμ.
Είσοδος Ελεύθερη
Δημοσιεύτηκε στις 4 Μαΐου, 2016