Pellanet

Θεοδωρικάκος: Οι πολίτες της λογικής είναι με Μητσοτάκη, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους.

«Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κατεστημένο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το νέο», δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, χαρακτηρίζοντας ως κυβερνητική αυταπάτη την εξάντληση της τετραετίας.

Σημειώνοντας ότι η ΝΔ μετατρέπεται σε ισχυρό πόλο έλξης για τους πολυάριθμους δυσαρεστημένους πολίτες, ανεξάρτητα από το τι είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές, ο κ. Θεοδωρικάκος συμπληρώνει, μιλώντας στα «Νέα»: «Οι πολίτες του μέτρου και της λογικής που θέλουν να μπει τέλος στη φτωχοποίηση, που επιθυμούν την κανονικότητα στη χώρα, μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη με δικαιώματα και δυνατότητες για όλους και ιδιαίτερα για τις νεότερες γενιές, στρέφονται προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία, ο πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος στρατηγικής του προέδρου της ΝΔ εκτιμά ότι τα αδιέξοδα θα πολλαπλασιάζονται. «Η εξάντληση της τετραετίας είναι πραγματική κυβερνητική αυταπάτη και θα ήταν περιπέτεια για τη χώρα», συμπληρώνει, ενώ προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καταδικασμένος σε συνεχή πολιτική συρρίκνωση.

Παράλληλα, εκφράζει την άποψη ότι πιθανόν θα μπουν στη βουλή τα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα, όπως η ΛΑΕ και η Πλεύση Ελευθερίας. «Αυτό όμως εξαρτάται και από τον χρόνο των εκλογών. Είναι αξιοσημείωτη επίσης και η ενίσχυση του ΚΚΕ από ψηφοφόρους του που επανέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:19 - Στοχευμένο workshop για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:14 - Λιτόχωρο: Κλειστό τμήμα δρόμου λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ στις 17-19 Οκτωβρίου (08:00-14:00)

11:12 - VEGORITIDA APPLE FESTIVAL – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11:09 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

19:52 - Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

19:50 - Συνελήφθη ένα άτομο για 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια

19:49 - Σάκης Αρναούτογλου: Οι Κάτοικοι της Αχλάδας Φλώρινας αντιμέτωποι με κρατική αδιαφορία – Η Κομισιόν ρίχνει το βάρος στην Ελληνική Κυβέρνηση.

19:47 - Θεοδώρα Τζάκρη – Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη

19:46 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας

19:43 - Τρέχουμε …Δεν κοιμόμαστε. Το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας με τους ΟΝΙΡΑΜΑ στους Αμπελόκηπους