Pellanet

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας σηματοδοτεί και επισφραγίζει το τέλος μιας συστηματικής και κοπιαστικής προσπάθειας και ταυτόχρονα αποτελεί την έναρξη μιας καινούργιας αρχής εξίσου σημαντικής και επίπονης.
Σ' όσες και σ' όσους εισάγονται στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως επίσης και στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς τους και εκ μέρους όλων των αιρετών του Νομού Πέλλας που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, (Δημάρχους, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους), εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Η επιτυχία αποτελεί το επιστέγασμα της προσήλωσής μας σ' ένα συγκεκριμένο σκοπό και στόχο. Συχνά όμως και για διάφορους λόγους οι προσπάθειες δε συνοδεύονται από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως μια νέα αρχή μπορεί να ξεκινήσει και αργά ή γρήγορα να στεφθεί από επιτυχία.
Ως αιρετός, ως εκπαιδευτικός αλλά και ως γονιός γνωρίζω και ζω εκ των έσω και σ' όλη της την έκταση και την ένταση όλη αυτή τη διαδικασία. Γι' αυτό κι επισημαίνω ότι στην πορεία της ζωής προσφέρονται αρκετές ευκαιρίες αρκεί να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, επίμονοι, ψύχραιμοι κι αισιόδοξοι.
Τονίζω επίσης κι διαβεβαιώνω για μία ακόμη φορά ότι εμείς ως αυτοδιοίκηση θα είμαστε δίπλα στις νέες και στους νέους μας για να στηρίζουμε τις επιλογές τους και τις ευγενείς φιλοδοξίες τους.
Τέλος, θέλω να υπογραμμίσω και να υπενθυμίσω ότι στην πορεία και στην εξέλιξη της ζωής μας αυτό που προέχει πέρα από την επαγγελματική μας αποκατάσταση και καταξίωση είναι η διαφύλαξη της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητάς μας και η προάσπιση των ανθρωπίνων αξιών. Γιατί τότε μόνο η κοινωνία μας προοδεύει ισότιμα και η παιδεία ανταποκρίνεται στο ρόλο της.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ.

Σταύρος Τουφεγγόπουλος

Δήμαρχος Εξαπλατάνου

Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα