Pellanet

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ στην Έδεσσα

Σάββατο 29 Αυγούστου Χορηγός Επικοινωνίας Πέλλα Τηλεόραση και Πέλλα fm-103,2

Το πιο αναμενόμενο ραντεβού του φετινού καλοκαιριού για χιλιάδες φίλους του τραγουδιού είναι εκείνο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μετά από ένα χειμώνα απουσίας από τις μουσικές σκηνές και μια μεγάλη περιοδεία που τον ταξίδεψε σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Νότιο Αφρική ο καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας επιστρέφει κοντά μας.
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σίφνου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Μιχάλη στο Θέατρο Γαβαλιώτισσα το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 9.30μμ. Μια καλοκαιρινή βραδιά πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, τη φωνή του, την παρουσία του και την επιθυμία του να μας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία!
Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ξεχωριστή θέση έχει το υλικό από το «7», ένα cd με 11 τραγούδια που συνθέτουν την πιο πλήρη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη. Το «7» έχει ξεπεράσει τις 70.000 πωλήσεις και έγινε διπλά πλατινένιο. Τραγούδια όπως τα «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)», «Πάρτα όλα δικά σου», «Μη με κοιτάς» και φυσικά το «Ανάποδα» που είναι πρώτο στις λίστες των ραδιοφωνικών σταθμών, θα παρουσιασθούν ζωντανά στο κοινό αποκτώντας διαφορετική ενέργεια. Δεν θα λείψουν και μεγάλες παλιότερες επιτυχίες που εξακολουθούν να συγκινούν με τη δύναμη του πρώτου ακούσματος. «Όλα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά», «Πιο Πολύ», «Έτσι Σε Θέλω» και τόσα άλλα.
Μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και συνεργάτες που εγγυώνται μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνει στη σκηνή γεμάτος διάθεση να μας «απογειώσει» για μια ακόμα φορά μέσα σε στάδια και θέατρα ανά την Ελλάδα.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα