Pellanet

22η Γεωργική και Βιοτεχνική έκθεση Νομού Πέλλας

Στα εγκαίνια της 22ης Γεωργικής και Βιοτεχνικής έκθεσης Νομού Πέλλας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Παπαδόπουλος
Ώριμος ο χρόνος για να αποκτήσει η έκθεση το δικό της σπίτι
Την 22η Γεωργική και Βιοτεχνική έκθεση του Νομού Πέλλας εγκαινίασε χθες ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Ο Υφυπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του που παρευρέθη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, σε μια έκθεση που στόχο έχει την προώθηση των μικρών επαγγελματιών του αγροτικού τομέα, ενώ αναφερόμενος στην απόφαση των διοργανωτών να αφιερώσουν την φετινή έκθεση στο περιβάλλον τόνισε « Πρόκειται για μια σπουδαία πρωτοβουλία η οποία συνέπεσε σε μια δύσκολη στιγμή για το τόπο μας, με τα πύρινα μέτωπα που αντιμετωπίσαμε».
Επίσης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παπαδόπουλος ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα θετικά στο αίτημα των τοπικών φορέων, για τη δημιουργία μόνιμου στεγασμένου εκθεσιακού χώρου. «Η 22χρονη εμπειρία από την Γεωργική και Βιοτεχνική έκθεση Νόμου Πέλλας, καταδεικνύει ότι οι συνθήκες είναι ώριμες για τη δημιουργία ενός μόνιμου και οργανωμένου χώρου, ο οποίος θα στεγάζει την έκθεση» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:19 - Στοχευμένο workshop για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:14 - Λιτόχωρο: Κλειστό τμήμα δρόμου λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ στις 17-19 Οκτωβρίου (08:00-14:00)

11:12 - VEGORITIDA APPLE FESTIVAL – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11:09 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

19:52 - Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

19:50 - Συνελήφθη ένα άτομο για 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια

19:49 - Σάκης Αρναούτογλου: Οι Κάτοικοι της Αχλάδας Φλώρινας αντιμέτωποι με κρατική αδιαφορία – Η Κομισιόν ρίχνει το βάρος στην Ελληνική Κυβέρνηση.

19:47 - Θεοδώρα Τζάκρη – Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη

19:46 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας

19:43 - Τρέχουμε …Δεν κοιμόμαστε. Το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας με τους ΟΝΙΡΑΜΑ στους Αμπελόκηπους