Pellanet

Θρίλερ χωρίς τέλος στην Ηλεία: Αγνοούνται μια εβδομάδα πατέρας-κόρη -Και εναέριες έρευνες

To θρίλερ με την εξαφάνιση του πατέρα και της κόρης στην Ηλεία συνεχίζεται.

Με εναέρια υποστήριξη συνεχίστηκαν χθες (24/7) οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου, καθώς από νωρίς το πρωί πέταξε πάνω την Ηλεία ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Σύμφωνα με το patrisnews, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική «οργώνουν» την περιοχή στην ευρύτερη περιοχή των Δουνεΐκων, της Κουρούτας, των Σαβαλίων και έτσι επεκτείνουν τις έρευνές τους και σε άλλες περιοχές του νομού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ίχνος από τους εξαφανισμένους.  Η αγωνία για τη ζωή και των δύο κάθε μέρα είναι και μεγαλύτερη, για αυτό και οι Αρχές καλούν όποιον έχει δει κάτι, να ενημερώσει την αστυνομία, αφού ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποβεί καθοριστική για τις έρευνες.

 

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

11:10 - Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

10:56 - ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – «Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ»

12:02 - Από τα Γιαννιτσά στην Κρακοβία: Το 1ο Γυμνάσιο σε μια ευρωπαϊκή εμπειρία μάθησης και συνεργασίας.

12:00 - ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ) ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:56 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων της 114ης Επετείου της Απελευθέρωσης των Γιαννιτσών

11:53 - 11ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας – Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025