Pellanet

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στη Χαλκιδική

 

Για την υπόθεση συνελήφθη μία 41χρονη και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 44χρονου συζύγου της

Στις έρευνες συνέδραμε ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό φυτείας κάνναβης σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

 ΤΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1Για την υπόθεση συνελήφθη μία 41χρονη ημεδαπή και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 44χρονου συζύγου της, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθες (30-08-2016) το μεσημέρι, ο 44χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να απομακρύνεται με μοτοσυκλέτα από τη θαμνώδη έκταση της φυτείας και αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψή του, έρριψε μία συσκευασία με νωπή κάνναβη βάρους 474 γραμμαρίων που μετέφερε και διέφυγε.

 

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης 1,5 έως 4 μέτρων, καθώς και μία συσκευασία με φύλλα κάνναβης βάρους 129 γραμμαρίων.

 

Ακολούθως, εντοπίστηκε η 41χρονη σύζυγος του 44χρονου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους στην ίδια περιοχή της Χαλκιδικής, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 0,3 γραμμαρίων.

 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00