Pellanet

Συνελήφθη 25χρονη για το φόνο των βρεφών της

Τη σύλληψη μίας 25χρονης Ολλανδής ανακοίνωσε η αστυνομία της χώρας την Παρασκευή, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε σε περίοδο οκτώ ετών τα τρία νεογέννητα παιδιά της.

Ερευνώντας το σπίτι της γυναίκας σε κοινότητα στο βόρειο τμήμα της χώρας, οι αστυνομικοί βρήκαν βαλίτσες στη σοφίτα που περιείχαν λείψανα τριών βρεφών. Τα βρέφη είχαν γεννηθεί μεταξύ 2002 και 2010.

Δεν έχει εξακριβωθεί εάν τα βρέφη είχαν γεννηθεί νεκρά ή εάν πέθαναν ή δολοφονήθηκαν αργότερα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής, στους οποίους είχαν δημιουργηθεί υποψίες (έχοντας δει την κοπέλα έγκυο τουλάχιστον τρεις φορές αλλά όχι τα παιδιά).

Η ίδια υποστήριξε αρχικά στην αστυνομία ότι είχε δώσει τα παιδιά για υιοθεσία αλλά δεν μπόρεσε να το αποδείξει. Έτσι είπε στους αστυνομικούς ότι «τα κρατούσε στη σοφίτα».

Η υπόθεση θυμίζει παρόμοιο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία, όταν 47χρονη ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει οκτώ παιδιά της λίγο μετά τη γέννησή τους.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγούστου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:46 - Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι στην Πιερία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

13:30 - «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη βία μεταξύ ανήλικων σε δημόσιους χώρους και την επίτευξη της ασφάλειά τους

13:27 - Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ Φρέντη Μπελέρη

13:26 - Διονύσης Σταμενίτης: «Η υλοποίηση του έργου Αρδευτικό Σύστημα Αλμωπαίου θα προχωρήσει κανονικά, με αύξηση προϋπολογισμού»

13:23 - Με τον νεανικό αέρα των μαθητών που ζωντανεύουν την Ιστορία η Βουλή τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

12:16 - Πρόσκληση του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου στην εκδήλωση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

12:13 - «Πρόσληψη μόνιμης Ιατρού ειδικότητας ΩΡΛ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών »

12:08 - Γιάννης Βρούτσης: «Είναι χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να βρεθεί στην πρωτοπορία του νέου Ολυμπιακού αθλήματος, της Παράκτιας Κωπηλασίας»

12:05 - Διονύσης Σταμενίτης: «Τους επόμενους μήνες αναμένεται η δημοπράτηση του Φράγματος του Αλμωπαίου»

12:04 - Σεμινάριο Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Γιαννιτσών