Pellanet

Διακοπή των μαθημάτων λόγω των εκτάκτων συνθηκών… Αιγίνιο 16-1-2017

 Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την αριθ. 26/2017 απόφασή του, αποφάσισε    την  διακοπή των μαθημάτων των σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Β/θμιας Εκπαίδευσης όπως επίσης και των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού, καθώς και της Τοπικής Κοινότητας Παλαιόστανης, της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας, σήμερα 16 Ιανουαρίου 2017 λόγω των εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν από το την πυκνή χιονόπτωση  και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μετακίνηση και των μαθητών συνεπεία αυτών.

 Το ΕΠΑΛ Αιγινίου θα παραμείνει Κλειστό προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες στην Κεντρική θέρμανση που προήλθαν από τον παγετό και να προετοιμαστούν καλύτερα οι χώροι για την ασφάλεια και τη θέρμανση των μαθητών. Οι εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν κανονικά για να ενημερώνουν τους γονείς και να συνεργαστούν με τα συνεργεία του Δήμου.

Να δικαιολογηθούν οι απουσίες των μαθητών των πρώτων ωρών ακόμη και ολόκληρης της ημέρας, κυρίως εκείνων που μετακινούνται με λεωφορεία από όλο τον Δήμο λόγω της πυκνής χιονόπτωσης αλλά και της μη προσέλευσης των λεωφορείων μετακίνησης των μαθητών.

                                                                  

 

           Αιγίνιο 16-1-2017

                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ        

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα