Pellanet

Παιδεραστής..παιδοψυχολόγος

ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ σε παιδιά της κατασκήνωσης του Δήμου Αθηναίων στον Αγιο Ανδρέα όπου ήταν υπαρχηγός (!) και παιδοψυχολόγος ο... παιδεραστής.
Στην κατασκήνωση, στην οποία φιλοξενούνται και ανήλικοι από το Ιδρυμα Χατζηκώστα, όπου βρίσκουν στέγη παιδιά διαλυμένων οικογενειών, έγινε «ο θεός τους», όπως χαρακτηριστικά είπε μία από τις μάνες που ύστερα από δύο χρόνια φιλοξενίας του μικρού της αγοριού στην κατασκήνωση, άκουσε από το ίδιο της το παιδί την τρομερή αλήθεια. Οτι ο άνθρωπος που οι υπεύθυνοι για την κατασκήνωση είχαν εμπιστευθεί στα χέρια του τις παιδικές ψυχές, ασελγούσε πάνω τους. Κι όπως φέρεται τα θύματα ήταν πολλά.
Η διαστροφή τελικά δεν έχει επάγγελμα ούτε όρια. Ο φερόμενος ως θύτης ένας καλοβαλμένος 38χρονος, ο Γ. Π. που όταν τον Αύγουστο του 2006 εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή δήλωσε αδυναμία να απολογηθεί επικαλούμενος άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τότε κατηγορούνταν για ασέλγεια σε βάρος ενός 13χρονου. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες παιδιών σε βάρος των οποίων φαίνεται να είχε ασελγήσει.
Οδηγήθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προκειμένου να δικαστεί για αποπλάνηση ανηλίκων και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση. Στον κατάλογο των φερομένων ως θυμάτων του έχουν προστεθεί τα ονόματα άλλων οκτώ μικρών παιδιών... Ανάμεσά τους και αδέρφια. Τρομαγμένα παιδιά, ηλικίας σήμερα από δέκα έως περίπου δεκαπέντε ετών, τα περισσότερα συνοδευόμενα από τους γονείς τους, τα οποία καλούνται να αναβιώσουν τις ...προσωπικές στιγμές που οδηγήθηκαν να ζήσουν με τον κατηγορούμενο. Κατά την κατηγορία «ο Γ. Παυλ. κατά το χρονικό διάστημα 2004-2006 έναντι αμοιβής ή με άλλα ανταλλάγματα, όπως δώρα, παρακινούσε τα ανήλικα παιδιά να προχωρούν σε ασελγείς πράξεις μεταξύ τους ή μαζί του, είτε στο δωμάτιό του είτε στον χώρο της κατασκήνωσης».
Για προστασία των ανηλίκων και για να μην τραυματιστούν ψυχικά, και από τη διαδικασία του ακροατηρίου, η δίκη αποφασίστηκε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι επρόκειτο για «ένα παιχνίδι, αφού ποτέ δεν εμφανίστηκα γυμνός μπροστά τους και ποτέ δεν ...έφτασα στην κορύφωση». Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες θα επικαλεστεί προς υπεράσπιση του εαυτού του τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αφού όπως ισχυρίζεται, «κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου που χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου».
Απέναντί του μια χούφτα πιτσιρίκια που υπέμεναν και δεν μιλούσαν και γονείς οι οποίοι στη θέα του χθες όρμηξαν να τον λιντσάρουν, αλλά απωθήθηκαν από τους παριστάμενους αστυνομικούς.
Οι ίδιοι απευθύνουν σήμερα δριμύ κατηγορώ και σε βάρος των υπευθύνων του Δήμου Αθηναίων, γιατί, όπως λένε, «είχαν κάνει την πρόσληψή του κι έβαλαν έτσι το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».

Επικαλούνται μάλιστα και εμπλοκή που είχε πριν από χρόνια ο κατηγορούμενος σε παρόμοια υπόθεση, αφού είχε εξεταστεί ως ύποπτος, χωρίς όμως ποτέ να κατηγορηθεί για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας καθώς τα στοιχεία του φέρεται να είχαν βρεθεί σε ατζέντα παιδόφιλων.

Η λέξη «ανωμαλία» που χρησιμοποίησε ο εισαγγελέας προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου του κατηγορουμένου, καθώς ο πελάτης του δεν έχει ακόμη δικαστεί.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου, 2007


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:12 - Κινητικότητα με φόντο την υπόθεση Βασιλειάδη Αυτοί που βλέπουν τις ευκαιρίες αλλά ίσως βιάζονται

13:56 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

13:52 - Επιστολή του ΕΕΘ στον Πρωθυπουργό για τα έκτακτα μέτρα και την αύξηση του κατώτατου μισθού

16:58 - Η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

16:54 - Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

16:49 - Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου – Μήνυμα Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος 25 Μαρτίου, 2026

18:00 - Μόνο με συστηματική συνεργασία θα βάλουμε το έργο σε ράγες!

17:55 - ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

17:38 - ΣΔΕ Γιαννιτσών Δράσεις

17:02 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών