Pellanet

Συνελήφθη από άνδρες του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

η σύζυγος συνεργάτη της υπουργού Εργασίας, Λούκα Κατσέλη

Λούκα Κατσέλη: "Τον γνωρίζω αλλά δεν είναι άμεσος συνεργάτης μου". 5 σκληροί δίσκοι με απίστευτα σκληρές σκηνές.
Ερευνάται αν μετείχε σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
Σύμφωνα με την αστυνομία, έφτασαν στα ίχνη της μετά από ψηφιακή έρευνα που έγινε στο διαδίκτυο. Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελέας κα Ελένη Ράϊκου και η γυναίκα κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι της 5 σκληρούς δίσκους με υλικό που σοκάρει αφού περιέχει ανήλικα αγόρια και κορίτσια σε σεξουαλική δραστηριότητα.
Εξετάζεται αν η εμπλεκόμενη συνεργαζόταν με άλλους χρήστες με σκοπό την ανταλλαγή και διακίνηση αρχείων. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να μην είναι η ίδια που είχε συγκεντρώσει και κατείχε το υλικό.
Ωστόσο, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης σε διευκρινίσεις σχετικά με την ανακοίνωση περί σύλληψης "συζύγου συνεργάτη της υπουργού Εργασίας", για θέμα που αφορά το ηλεκτρονικό έγκλημα, προχώρησε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο αναφερόμενος δεν κατέχει καμία θέση στο υπουργείο ή στο πολιτικό γραφείο της κ. Λούκας Κατσέλη.
'Όπως εξηγούσε η ίδια η κα Κατσέλη σε δημοσιογράφους ήταν άνθρωπος που γνώριζε και με τον οποίο ήταν να συνεργαστεί αλλά δεν προχώρησε τελικά η συνεργασία.

Εάν η κατηγορούμενη αποδειχθεί πως συμμετείχε σε κύκλωμα τότε θα διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος. Το ενδεχόμενο η 50χρονη γυναίκα που συνελήφθη για κατοχή διαδικτυακού υλικού παιδικής πορνογραφίας να εμπλέκεται σε κύκλωμα, ερευνούν οι αρχές. Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, είναι σύζυγος ενός συνεργάτη της υπουργού Εργασίας, Λούκα Κατσέλη.
Η 50χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας με βάση το υλικό που κατέσχεσαν χθες οι αστυνομικοί από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Η γυναίκα παραπέμφθηκε σε δίκη.
Ωστόσο με εντολή του Εισαγγελέα, κάποιοι από τους κατασχεθέντες ψηφιακούς δίσκους με το επίμαχο πορνογραφικό υλικό θα ελεγχθούν από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί αν η κατηγορουμένη εμπλέκεται σε κύκλωμα που κατέγραφε και διακινούσε υλικό με ανήλικους.
Αν προκύψει αυτό το ενδεχόμενο από την πραγματογνωμοσύνη που θα διενεργήσουν οι εξειδικευμένοι αστυνομικοί, τότε η 50χρονη θα αντιμετωπίσει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και βάση του νόμου θα δοθούν τα στοιχεία της στην δημοσιότητα

Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:57 - Παιδιά παίζουν σε ανοιχτές καταπακτές υδραγωγείου στη Νέα Πέλλα. Το ίδιο λάθος της ΔΕΥΑΠ για δεύτερη φορά.

16:58 - Ανακοίνωση Δήμου Σκύδρας για τον καθαρισμό οικοπεδικών χώρων

14:10 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

13:51 - Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2025 σε περιοχή της Χαλκιδικής

13:50 - Τουρισμός στην Κεντρική Μακεδονία: Από το μοντέλο «Ήλιος – Θάλασσα» στα clusters και το blockchain – Ενημέρωση από το One Stop Liaison Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

13:37 - “Ενημέρωση για την 8η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση “Εκπαίδευση και Λαογραφία 2026” στην Έδεσσα_ΔΔΕ Πέλλας

13:29 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

13:26 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

13:24 - ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

13:20 - Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στον Γλαρόκαβο την Κυριακή 5 Απριλίου