Pellanet

Δεν καταργούνται η ΔΟΥ Γιαννιτσών και το Τελωνείο Σκύδρας

Η Υφυπουργός Εσωτερικών, Θ. Τζάκρη αναφερόμενη σε δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και αναφέρονταν στην κατάργηση της ΔΟΥ Γιαννιτσών και του Τελωνείου Σκύδρας, αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης των εν λόγω υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, η ΔΟΥ Γιαννιτσών πληροί τα κριτήρια που θέτει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών όσον αφορά τον αριθμό των φορολογουμένων, φυσικών και νομικών προσώπων, τον αριθμό των επιτηδευματιών, το ύψος των εσόδων, τα έσοδα ανά απασχολούμενο υπάλληλο κ.α. και δεν τίθεται θέμα να καταργηθεί, να μεταφερθεί ή να συγχωνευτεί με άλλη ΔΟΥ. Όσον αφορά το Τελωνείο Σκύδρας, δεν εξετάζεται καν το ενδεχόμενο κατάργησης ή μεταφοράς του, καθώς η παρουσία του στην περιοχή εκτιμάται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών ως ιδιαίτερα σημαντική λόγω του όγκου των εργασιών του και ιδιαίτερα της συμβολής του στον τομέα προώθησης των αγροτικών εξαγωγών.

Δημοσιεύτηκε στις 9 Δεκεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:19 - Στοχευμένο workshop για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:14 - Λιτόχωρο: Κλειστό τμήμα δρόμου λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ στις 17-19 Οκτωβρίου (08:00-14:00)

11:12 - VEGORITIDA APPLE FESTIVAL – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11:09 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

19:52 - Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

19:50 - Συνελήφθη ένα άτομο για 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια

19:49 - Σάκης Αρναούτογλου: Οι Κάτοικοι της Αχλάδας Φλώρινας αντιμέτωποι με κρατική αδιαφορία – Η Κομισιόν ρίχνει το βάρος στην Ελληνική Κυβέρνηση.

19:47 - Θεοδώρα Τζάκρη – Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη

19:46 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας

19:43 - Τρέχουμε …Δεν κοιμόμαστε. Το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας με τους ΟΝΙΡΑΜΑ στους Αμπελόκηπους