Pellanet

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών:

Συνελήφθησαν χθες (25-5-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 2 υπήκοοι Ιράν ηλικίας 52 και 24 ετών και μία 28χρονη υπήκοος Γαλλίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, ο 52χρονος και η 28χρονη στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, μετέφεραν τον 24χρονο με σκοπό να διευκολύνουν την έξοδό του από τη χώρα, ενώ κατά τον διαβατηριακό έλεγχο του 24χρονου, διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστό διαβατήριο. Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο.

Σύλληψη για κατοχή όπλου:

Συνελήφθη χθες (25-5-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 30χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα:

Συνελήφθη χθες (25-5-2017) το πρωί στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 47χρονος υπήκοος Αυστρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σκάφος που μετέφερε με τρέιλερ, 222 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τις οποίες είχε εισάγει παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 47χρονου μαζί με το σκάφος και το τρέιλερ ως μέσα λαθρεμπορίας, ενώ τα λαθραία ποτά θα παραδοθούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις:

Συνελήφθη προχθές (24-05-2017) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία 38χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών, για κλοπή και παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Σχηματισμός δικογραφίας για ζωοκλοπή:

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γαλάτιστας, σε βάρος 36 υπηκόου Αλβανίας, καθώς όπως κατήγγειλε 73χρονος, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, του αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο που διατηρεί, ζώα συνολικής αξίας 8.000 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .

11:55 - «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»