Pellanet

Εκδήλωση για την ολοκλήρωση του προγράμματος Λαογραφία και Παράδοση από το ΚΑΠΗ Έδεσσας

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε η εκδήλωση της ολοκλήρωσης του Προγράμματος «Λαογραφία και Παράδοση» για την περίοδο 2016-2017, το οποίο επιμελείται η κα Φιλούκατζη Σωτηρία, κοινωνική λειτουργός στο ΚΑΠΗ ΕΔΕΣΣΑΣ. Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία της κας Κωνσταντινίδου Αικατερίνης, γυμνάστριας στο ΚΑΠΗ, με θέμα «Συμμετοχή της γυναίκας στους Ολυμπιακούς αγώνες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» το οποίο κέρδισε το ενδιαφέρον και συγκίνησε τα παρευρισκόμενα μέλη του ΚΑΠΗ που την παρακολούθησαν.

Στην ομιλία παραβρέθηκε και η κα Γκίνη Αικατερίνη προϊσταμένης του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, η οποία και στο τέλος της εκδήλωσης απένειμε τα «Αναμνηστικά Συμμετοχής» του Προγράμματος, στα μέλη που συμμετείχαν.

Με το πέρας της γιορτινής εκδήλωσης, τα μέλη, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις δράσεις του ΚΑΠΗ, τις ευχαριστίες τους προς τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, κ. Γιώγα Δημήτριο καθώς και τον Δήμαρχο Έδεσσας κ.Γιάννου Δημήτριο που στέκονται στο πλευρό των ατόμων τρίτης ηλικίας, στηρίζοντας εποικοδομητικές και δημιουργικές δράσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.