Pellanet

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ…», η κωμωδία της χρονιάς, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών!

H πιο πολυσυζητημένη παράσταση της χρονιάς, "ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...." των Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 17 Ιουλίου, στις 9.15΄ το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος στην πιο απολαυστική και σύγχρονη κωμωδία της χρονιάς! Μια παράσταση που ύμνησαν οι κριτικοί και λάτρεψαν περισσότεροι από 80.000 θεατές, για μία (1) παράσταση στα Γιαννιτσά.

Ο Βικτόρ (Φάνης Μουρατίδης) περιμένει το πρώτο του παιδί. Η αδερφή του Ελιζαμπέτ (Βίκυ Σταυροπούλου) και ο άντρας της Πιερ (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του Άννα (Μαρία Κωνσταντάκη) και τον παιδικό τους φίλο Κλοντ (Αντώνης Λουδάρος). Κι ενώ περιμένουν την ως συνήθως αργοπορημένη Άννα και κουβεντιάζουν περί ανέμων και υδάτων, κάποια στιγμή η κουβέντα στρέφεται γύρω από το μωρό και ο Βικτόρ τους αποκαλύπτει ότι είναι αγόρι! Όταν τον ρωτούν ποιο όνομα έχει διαλέξει για να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα αναστατώσει την παρέα και θα προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα φέρουν το απόλυτο χάος! Μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια αποκαλύπτονται. Ψέματα που «προστάτευαν» σχέσεις και φιλίες έρχονται στο φως. Και επιβεβαιώνεται το μότο του έργου: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία. Αλλά το όνομα που θα του δώσεις... μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες.

Η κωμωδία «Για όνομα...» είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στη Γαλλία και υποψήφια για έξι βραβεία Molière. Την ίδια τεράστια επιτυχία γνώρισε και η κινηματογραφική της μεταφορά που ξεπέρασε διεθνώς τα 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος

Συντελεστές

Μετάφραση: Θοδωρής Πετρόπουλος, Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σκηνικά-Κοστούμια: Αθανασία Σμαραγδή, Μουσική

σύνθεση: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος, Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Σκουλά, Βοηθοί σκηνογράφου: Γιώργος Θεοδοσίου, Αλεξάνδρα Καψή.

Εισιτήρια

Ταμείο: 18 ευρώ
Προπώληση: 14 ευρώ
Άνεργοι, ΑμΕΑ, Φοιτητές: 14 ευρώ
Παιδιά έως 10 ετών: 12 ευρώ.

Προπώληση στα Γραφεία Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, από 9.00 το πρωί έως 7.30 το βράδυ. Πληροφορίες στα τηλ. 2382084381, 2382084382.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Κυριακη 16 ιουλιου κιλκις
Δευτερα 17 ιουλιου Γιαννιτσα
Τριτη 18 ιουλιου βεροια

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές