Pellanet

Δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο κατάργησης των Αστυνομικών Τμημάτων του Νομού

Με αφορμή τη δημοσίευση επιστολών στον τοπικό τύπο, οι οποίες αναφέρονται σε ενδεχόμενη κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων Κρύας Βρύσης και Άρνισσας, αντίστοιχα, η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη, θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια και να καθησυχάσει τους πολίτες, αναφέρει ότι δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο κατάργησης των Τμημάτων αυτών. Διευκρινίζει δε ότι όσα αναφέρονται στις επιστολές περί κατάργησης είναι παντελώς αβάσιμα, καθώς κανένα τέτοιο σχέδιο δεν υφίσταται, ούτε τώρα, ούτε στο άμεσο μέλλον, όπως ενημερώθηκε η ίδια προσωπικά από τους αρμοδίους παράγοντες. 
Η διασπορά τέτοιων πληροφοριών και μάλιστα όταν διαχέονται στον τοπικό τύπο, αναφέρει η υφυπουργός, το μόνο που εξυπηρετεί είναι στη δημιουργία ενός κλίματος αβεβαιότητας και σύγχυσης και σε καμία περίπτωση δεν ωφελεί την εύρυθμη λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών και την καλή εξυπηρέτηση του πολίτη. 
Η αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα, την οποία, όπως ανέφερε η υφυπουργός, επιχειρεί πράγματι η τωρινή κυβέρνηση, συντελείται πάντοτε στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και της εξοικονόμησης του δημοσίου χρήματος, η δε κατάργηση ή συγχώνευση οργανισμών περιορίζεται μόνο σε αυτούς τους οργανισμούς οι οποίοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης ως αυτοτελείς μονάδες και σε καμιά περίπτωση δεν αφορά σε λειτουργικές μονάδες όπως τα εν λόγω αναφερόμενα Αστυνομικά Τμήματα, των οποίων η λειτουργία είναι αποδεδειγμένα άκρως απαραίτητη και ωφέλιμη για τον τόπο μας. 
Στα πλαίσια αυτά, η κα Τζάκρη προτρέπει να αποφεύγονται τέτοιου είδους αναφορές χωρίς την απαραίτητη προηγουμένως διερεύνηση του θέματος.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ