Pellanet

Δυναμικό παρόν σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη απο τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών του Δήμου Πέλλας

FOTO1, FOTO2 Την Δευτέρα 9/5/2011 οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών του δήμου μας έδωσαν δυναμικό παρόν σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα κλαδικά αιτήματα τους. Η παρουσία των εργαζομένων του δήμου μας σε πλήθος και δυναμισμό απείχε με διαφορά από όλους τους υπόλοιπους περιφερειακούς δήμους. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει το μεγάλο δείκτη ενότητας και συνειδητοποίησης των παραπάνω εργαζομένων και γεμίζει με ευθύνες το Διοικητικό μας Συμβούλιο που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Ελευθέριο Αβραμίδη και το μέλος Φωτεινή Γιαλαμπούκη. Οι εργαζόμενες του δήμου μας πρωτοστάτησαν σε ολόκληρη την εκδήλωση και συμμετείχαν σε όλη την διάρκεια της με πορεία στην οδό Εγνατία και εθνικής Αμύνης με κατάληξη το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου εκπρόσωπός τους μετέφερε από το βήμα του εκεί δημοτικού συμβουλίου τα αιτήματα. Οι εργαζόμενοι παρότι με πόνο στερούν τις υπηρεσίες τους από τα νήπια συνεχίζουν με καθολική συμμετοχή τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις διότι αφορούν το μέλλον τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θεωρεί ότι τα αιτήματα των εργαζομένων είναι δίκαια και σε καμιά περίπτωση συντεχνιακά. Είναι ζήτημα όλου του ελληνικού λαού η υποβάθμιση της προσχολικής αγωγής. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στερούνται μέσων και υποδομών λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό σε υπερπλήρωση με δυσβάσταχτα και συνεχώς αυξανόμενα τροφεία. Η αύξηση των ωρών εργασίας σε αυτό το περιβάλλον οδηγεί ουσιαστικά σε υποβάθμιση. Μέθοδοι του τύπου εργαζόμενοι εναντίων εργαζομένων έχει γίνει αντιληπτό ότι αποτελούν την ανήθικη απάντηση συκοφαντικών κύκλων που οδηγεί στην καταρράκωση όλων. Ζητούμε ποιοτική και δωρεάν δημόσια προσχολική αγωγή. Ζητούμε την καθιέρωση ωραρίου εκπαιδευτικού στον εργαζόμενο στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς διότι αποτελεί προϋπόθεση της ποιότητας. 

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ