Pellanet

Ο Βασίλης Λεβέντης στα Γιαννιτσά

Τι δήλωσε στη Χριστίνα Παπαδοπούλου Πολιτική συναίνεση ή κυβέρνηση με πρόσωπο που χαίρει εκτίμησης στο ΔΝΤ είπε ο κ. Λεβέντης ότι ακούγεται πως θα αναλάβει το επόμενο χρονικό διάστημα τη διακυβέρνηση της Ελλάδας. Αυτό μπορεί να είναι ο Λουκάς Παπαδήμας, νυν οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε μία περιοδεία ανά την Ελλάδα ήρθε και στα Γιαννιτσά, όπου είχε συναντήσεις με στελέχη και φίλους του κόμματος. «…Και τα δύο κόμματα δημιούργησαν την τεράστια διαφθορά από τη Μεταπολίτευση και μετά που μας έφερε στο -360 δις! Ανάλογα με τον πληθυσμό μας, έχουμε το μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο. Καμπότζη, Αγκόλα, Ζιμπάμπουε έχουν λιγότερο δημόσιο χρέος από την Ελλάδα. Αυτό είναι κωμικοτραγικό…Κόβουν από κει που δεν πρέπει, βάζουν πρόστιμα στα ακίνητα, δε θα αντέξει η χώρα, έχει φτάσει στα όρια της. Μιλάμε για ένα πογκρόμ διώξεων. Για αυτό πιστεύω οι πολιτικοί έχασαν στις Βρυξέλλες την αξιοπιστία τους. Βγήκαν όλοι ψεύτες. Για αυτό ένα πρόσωπο σαν τον Λουκά Παπαδήμο, που χαίρει εκτίμησης και διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θα δημιουργούσε μία βάση αξιοπιστίας για μία νέα αρχή. Η μόνη λύση είναι αυτή: χωρίς εκλογές, κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά αυτό προσκρούει στον εγωισμό του Γ. Παπανδρέου, αφού έχει πλειοψηφία στη Βουλή, πώς θα παραδώσει την κυβέρνηση ή εκλογές και εκ του σίγουρου αποτελέσματος που κανένα κόμμα δε θα έχει αυτοδυναμία, να γίνει αυτό μετά. …Η Μπακογιάννη ή ο Δημαράς που λένε δήθεν σωστά πράγματα τώρα, τόσα χρόνια υπηρετώντας τα δύο μεγάλα κόμματα γιατί δεν αντιδρούσαν και απολάμβαναν τη διαφθορά; Τώρα, δικαιούνται να ομιλούν;» Για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ: «Ο Καρατζαφέρης το παίζει. Κάνει τρικ. Βλέπει εκλογές και τώρα λέει θα φύγω από τη Βουλή. Δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα λείψει λίγες μέρες και θα παριστάνει τον ήρωα με το αζημίωτο. Έπρεπε εδώ και καιρό να παραιτηθεί κι αν ήταν αληθινά επαναστάτης ας έδειχνε στα αλήθεια ότι σέβεται το δημόσιο χρήμα και τον λαό».

Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουνίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ