Pellanet

Σε δίκη ο 45χρονος λέκτορας του ΑΠΘ, για τη δολοφονία της συζύγου του και της γιαγιάς της

Άρχισε η δίκη του 45χρονου πανεπιστημιακού, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την σύζυγό του και την γιαγιά της,  οι οποίες άφησαν την τελευταία τους πνοή τον Αύγουστο του 2013.
«Μολονότι δεν είδα τίποτα με τα μάτια μου, πιστεύω ότι ο κατηγορούμενος είναι ο δολοφόνος της κόρης μου και της μητέρας μου» κατέθεσε η πεθερά του 45χρονου λέκτορα του ΑΠΘ. «Υπήρξαν συνεχείς καβγάδες. Ήταν βίαιος λεκτικά μαζί της. Αυτός ήταν άνθρωπος εσωστρεφής. Δεν τον θεωρούσα κατάλληλο για σύζυγο της κόρης μου» κατέθεσε η ίδια στο δικαστήριο.
Σύμφωνα με το  Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,  η πεθερά του λέκτορα στην κατάθεση της είπε πως,  «τον Δεκέμβριο του 2012 είχε τάσεις λιποθυμικές. Ναυτία και ζάλη. Νομίζαμε ότι είναι κάτι τυχαίο. Τον επόμενο μήνα τα συμπτώματα ήταν πιο έντονα. Μία φορά το μήνα. Είχε τάση για εμετό και ατονία. Κάναμε εξετάσεις για να δούμε από πού προέρχεται. Από τον Μάιο άρχισε να χάνει βάρος, έβγαλε εξανθήματα. Πήγαμε στο νοσοκομείο» είπε.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης της υγείας, σύμφωνα με τη μητέρα της 34χρονης, ήταν ένα τροχαίο ατύχημα που είχε η κόρη της εκείνο το διάστημα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. «Είχαν αρχίσει να παραλύουν τα χέρια της. Μου είπε ότι ένιωσε σαν να τράβηξε κάποιος το τιμόνι».
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,  η ακροαματική διαδικασία διεκόπη για το πρωί της Τετάρτης και θα συνεχιστεί με την εξέταση μαρτύρων. Στον σχετικό κατάλογο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, ιατροδικαστές-τεχνικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών, ενώ η δίκη εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί και τον επόμενο μήνα.
Πηγη: seleo.gr

Δημοσιεύτηκε στις 1 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:02 - Από τα Γιαννιτσά στην Κρακοβία: Το 1ο Γυμνάσιο σε μια ευρωπαϊκή εμπειρία μάθησης και συνεργασίας.

12:00 - ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ) ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:56 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων της 114ης Επετείου της Απελευθέρωσης των Γιαννιτσών

11:53 - 11ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας – Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025

11:51 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:49 - Η ενεργειακή κρίση κοστίζει δισεκατομμύρια στα ευρωπαϊκά νοικοκυριά, όπως δείχνει νέα έκθεση, ενώ ακτιβιστές διαμαρτύρονται στις Βρυξέλλες

11:47 - Το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Έδεσσας ανοίγει τις πόρτες του

15:01 - Εναρκτήρια εκδήλωση τού «Λαϊκού Ανοικτού Συνεργατικού Πανεπιστημίου» Δήμου Έδεσσας

14:38 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

14:35 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους