Pellanet

Προσφορές πριν τις εκπτώσεις

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη των θερινών εκπτώσεων στις 15 Ιουλίου, τα καταστήματα έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν μπαράζ προσφορών στα είδη ένδυσης, υπόδησης και οικιακού εξοπλισμού, με αποτέλεσμα οι τιμές να είναι μειωμένες μέχρι και 50%.
Ανταλλαγές συσκευών, επιστροφές χρημάτων, εκπτωτικά κουπόνια, πολλές δόσεις, δώρα, απευθείας μειώσεις τιμών σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων είναι από τις επικρατέστερες μορφές προσφορών που κάνουν αυτές τις μέρες οι καταστηματάρχες, όπως αναφέρει «Το Έθνος». Αυτές τις μέρες, επίσης, είναι σε εξέλιξη και πολλά bazaar.
Οι περισσότερες προσφορές γίνονται σε είδη οικιακού εξοπλισμού, εποχικά, αλλά και σε ρούχα. Με αυτό τον τρόπο οι καταστηματάρχες προσπαθούν να κρατήσουν και να τονώσουν το τζίρο τους, καθώς η καταναλωτική ζήτηση έχει πέσει λόγω οικονομικής ύφεσης.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά