Pellanet

«ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ & ΑΦΗΓΗΣΗΣ»

Το ταξίδι του «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ & ΑΦΗΓΗΣΗΣ»  φτάνει στο τέλος του με σταθμό τα Γιαννιτσά! Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας αποφάσισε για το φετινό καλοκαίρι να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Μια παράσταση, που αρμόζει στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, που επιτάσσει την απλότητα και την αμεσότητα. Μια παράσταση με αφήγηση λαικών παραμυθιών, που ακούγανε οι μεγάλοι από τους γονείς και τους παππούδες τους και δίνεται και η ευκαιρία και στους μικρότερους να ακούσουν. Μια παράσταση αφήγησης, που πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και τον αγαπημένο στην πατρίδα μας μπερντέ! Σκιές ζωντανεύουν ήρωες της παράδοσής μας και οδηγούν τους θεατές, όλων των ηλικιών στην πραγματική ψυχαγωγία! Η παράσταση ανατέθηκε από το ΚΕ.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας στους καταξιωμένους στο είδος αυτό, Ανθή Θάνου και Παναγιώτη Κούλελη, συνεργάτες και στο παρελθόν του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Το ταξίδι των δωρεάν παραστάσεων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ φτάνει στο τέλος του με σταθμό τα Γιαννιτσά σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011,ώρα 8.30μ.μ στην αυλή του Πολύκεντρου   Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ περιμένουν τους κατοίκους να συμμετάσχουν λέγοντας τη δική τους ιστορία, το δικό τους παραμύθι!

Δημοσιεύτηκε στις 1 Σεπτεμβρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ