Pellanet

Φιλικοί Αγώνες taekwondo «παίδων – κορασίδων» στην Κρύα Βρύση

 

 

Με διοργανωτή τον Α.Σ. taekwondo Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» και με την έγκριση της ‘Ένωσης taekwondo Βορείου Ελλάδος, την Ελληνική Ομοσπονδία taekwondo και την παραχώρηση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Κρύας Βρύσης από τον Δήμο Πέλλας πραγματοποιείται το 9ο Φιλικό Tournoua Τaekwondo στις 2 Δεκεμβρίου 2017 από 9 π.μ. έως 8 μ.μ.

Σύλλογοι αναγνωρισμένοι από την Ελληνική Ομοσπονδία taekwondo θα δώσουν το παρόν στο τουρνουά αυτό, στις κατηγορίες «παίδων – κορασίδων» και θα είναι ένα καλό τεστ για αθλητές – τριες και προπονητές για την αγωνιστική και φυσική κατάσταση των μελλοντικών πρωταθλητών του Ελληνικού taekwondo.

Οι προπονητές του ΑΣ «Φίλιππος» Γαβριηλίδης Ιωάννης 7ο dan και η αργυρή Ολυμπιονίκης Μυστακίδου ‘Ελλη 4ο dan δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχθούν αθλητές – προπονητές και γονείς, σε μια γιορτή του taekwondo από μικρούς αθλητές – τριες με μεγάλη αγωνιστικότητα, πείσμα και θέληση.

Το 9ο Φιλικό Tournoua Τaekwondo αναμένεται να ξεπεράσει τα προηγούμενα τόσο σε οργάνωση και συμμετοχή όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία
σε όλους τους αγωνιζόμενους!!!

Δημοσιεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.