Pellanet

Η πορεία μέσα στην έκθεση «Agrotica»

Μεγάλο και μαχητικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το Σάββατο μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι από δεκάδες περιοχές της χώρας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Στο πλευρό τους βρέθηκαν εργαζόμενοι με τα Σωματεία τους, καθώς πλήττονται από την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, που υπηρετεί τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους.

Το βροντερό παρών έδωσε και ο νομός μας μέσω του Α.Σ ΕΝΟΤΗΤΑ ο οποίος και γέμισε ένα λεωφορείο από την περιοχή του μπλόκου. Να σημειωθεί ότι και αρκετοί συνάδελφοι κατέβηκαν με τα αυτοκίνητά τους.

Στη συγκέντρωση  που πραγματοποιήθηκε στο Άγαλμα Βενιζέλου απηύθυνε χαιρετισμό και ο πρόεδρος του συλλόγου Χρ. Κάμτσης ο οποίος αναφέρθηκε στα αγροτοδικεία που συνεχίζονται, αλλά και στην απληρωσιά που βιώνουν από την ΕΒΖ οι τευτλοπαραγωγοί. «Ψηλά το κεφάλι. Κάποιοι προσπαθούν να μας το κατεβάσουν. Έχουμε το δίκιο με το μέρος. Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε» ,τόνισε κλείνοντας τον χαιρετισμό του.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία μέχρι μέσα στην έκθεση «Agrotica». Ως Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αγώνες θα είναι ακόμη πιο σκληροί και δύσκολοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι επίσης μακρόχρονοι γιατί δεν πρόκειται να λυθούν μονομιάς τα προβλήματα. Επομένως το μόνο όπλο που μας έμεινε στα χεριά θα πρέπει να το οργανώσουμε όσο το δυνατόν πιο άρτια γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο, όπως έχουμε διδαχθεί από το πρόσφατο παρελθόν (αφορολογητο-2016), θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι.

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 5 Φεβρουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:45 - Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη

14:39 - Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση της Μέσης Ανατολής, Arabian Travel Market, στο Ντουμπάι

14:34 - Χθες (15/4) το 1ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας υποδέχθηκε και πάλι στο ζεστό, σύγχρονο και φιλόξενο χώρο του τις μικρές και τους μικρούς του φίλους.

14:32 - Στις 20 Μαΐου 2024 ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για εγγραφή στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Δίου-Ολύμπου

14:31 - Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024

14:28 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν γυναίκα στην Πέλλα

14:25 - 31ος Εικαστικός Μήνας Μάϊος Συνεχίζεται με την έκθεση ζωγραφικής του Σάμη Ταμπώχ με ειδικό βάρος για την πόλη

14:22 - Εγκρίθηκε η αναγγελία για την αποζημίωση από τις ζημιές της ανεμοθύελλας της 3ης Μαΐου στις καλλιέργειες ακτινιδίου στο Λιτόχωρο

14:19 - 12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών “Τα 12 Κουπέ”, 19/05 – 02/06, στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

14:15 - 2ο AXIOS RUNNING FESTIVAL. Ο Δήμος Χαλκηδόνος υποδέχεται τους δρομείς στη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού!