Pellanet

Συλλήψεις ατόμων για εκτέλεση ..

Συλλήψεις ατόμων για εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων κατά το προηγούμενο 24ωρο
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν (7) άτομα (από νομούς Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς και Σερρών) σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα. Επίσης, από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Έδεσσας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και κλοπές.
Κλοπή καλωδίων από αντλιοστάσια της Πέλλας Χθες (23-11-2011) από υπεύθυνο του Τοπικού Οργανισμού Εγγείου Βελτιώσεως (Τ.Ο.Ε.Β.) του Σιδηροκάστρου Σερρών, καταγγέλθηκε ότι από τα αντλιοστάσια άρδευσης μέσα στο αρδευτικό δίκτυο και στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροκάστρου, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν συνολικά (752) μέτρα καλωδίων διαφόρων τύπων συνολικής αξίας (37.000) ευρώ περίπου. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου Σερρών.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα