Pellanet

Αναχώρησε η ποδοσφαιρική ομάδα νεών από την Π.Κ.Μ. για το τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Αγία Πετρούπολη

Στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), αναχώρησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη 22μελής ποδοσφαιρική αποστολή νέων από την Α.Σ.ΑΚ. «Πρωταθλητές Πεύκων», προκειμένου να συμμετάσχει στο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του σχολείου ποδοσφαίρου παιδιών και νεολαίας «Ζενίθ» που θα διεξαχθεί στη ρωσική πόλη από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Το Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του σχολείου ποδοσφαίρου παιδιών και νεολαίας «Ζενίθ», εις μνήμην Μπορίς Λέβιν-Κόγκαν, έχει ως στόχο την ανάπτυξη αθλητικών, φιλικών και διεθνών σχέσεων στις ακαδημίες ποδοσφαίρου νέων (γεννηθέντων το 2004). Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οκτώ ομάδες, οι τρεις πρώτες εκ των οποίων θα βραβευθούν με κύπελλα. Στους καλύτερους σε κάθε κατηγορία παίκτες θα απονεμηθούν ξεχωριστά βραβεία, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα εκπροσωπηθεί με αποστολή 22 νέων αθλητών από την ομάδα Α.Σ.ΑΚ. “Πρωταθλητές Πεύκων” στο Διεθνές Τουρνουά του Σχολείου Ποδοσφαίρου Παιδιών και Νεολαίας “Ζενίθ”, το οποίο διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρειά μας και την Κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης. Υιοθετούμε πρωτοβουλίες και στηρίζουμε δράσεις που αναδεικνύουν τη μεταξύ μας συνεργασία και στον τομέα του αθλητισμού, με απώτερο στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στους νέους και τη συμμετοχή των ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνείς αγώνες και διοργανώσεις», υπογράμμισε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης σε θέματα αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης.

 

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00