Pellanet

Λεφτά υπάρχουν για τα golden boys στον ΟΠΑΠ

Την δημιουργία έξι νέων θέσεων διευθυντών και αντίστοιχες προσλήψεις με αποδοχές από 11.000 έως 5000 ευρώ στον ΟΠΑΠ καταγγέλλει ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας , Γιάννης Βρούτσης.....
Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ δημιούργησε , χωρίς να προηγηθεί αξιολόγηση, έξι νέες θέσεις υψηλόμισθων διευθυντών.
Λίγους μήνες πριν τοποθετήθηκε, για πρώτη φορά, νέος γενικός διευθυντής πωλήσεων με μισθό που υπερβαίνει τις 11.000 € το μήνα, ενώ ακολούθησαν από 1/1/2012 και οι διορισμοί 5 ακόμη νέων διευθυντών με μηνιαίες αποδοχές που κυμαίνονται από 5.000 € έως 6.800 €.
«Την ώρα που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βιώνει τις τραγικές συνέπειες της πολιτικής Παπανδρέου (περικοπές μισθών, συντάξεων, χαράτσια), τα "κομματικά δημιουργήματά της" συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητα, επιβεβαιώνοντας ότι για τους λίγους και εκλεκτούς "Λεφτά Υπάρχουν",» σημειώνει ο κ. Βρούτσης στην καταγγελία του και τονίζει ότι «όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς, θα ανακαλύψει τα γνωστά "πασοκικά φαινόμενα" κακοδιαχείρισης και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.»
Τα στοιχεία για τις νέες προσλήψεις περιέχονται στις αναγγελίες της Επιθεώρησης Εργασίας με Αριθμό Πρωτοκόλλου 141/3.1.2012.
Το στέλεχος της ΝΔ εγκαλεί τον υπουργό οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο που εποπτεύει τον ΟΠΑΠ να δώσει εξηγήσεις και να επιληφθεί άμεσα του θέματος.
briefingnews

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιανουαρίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ