Pellanet

Παραχωρήθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών το οικόπεδο για την ανέγερση του Περιφερειακού Ιατρείου στην Πέλλα

Από το γραφείο της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης η απόφαση για την παραχώρηση στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών του οικοπέδου για την ανέγερση του Περιφερειακού Ιατρείου στην Πέλλα.
Το οικόπεδο έκτασης 194 τ.μ. είναι καταχωρημένο ως «διαθέσιμο προοριζόμενο για κοινωφελείς σκοπούς» και βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Δημαρχείο.
Ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη υπό την εποπτεία του Νοσοκομείου η εκπόνηση της οριστικής μελέτης για την κατασκευή του ιατρείου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του με κονδύλια του ΕΣΠΑ, καθώς το έργο συμπεριελήφθη στις 2-7-2010 με ενέργειες της κ. Τζάκρη στον πίνακα έργων τομέα υγείας του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και στη σχετική επιχειρησιακή συμφωνία των υπουργείων Ανάπτυξης και Υγείας για τα έργα του ΕΣΠΑ και κινήθηκε η διαδικασία σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου για την παραχώρηση του οικοπέδου και την εκπόνηση των σχετικών μελετών.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα