Pellanet

Αστυνομικά Νέα

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα

1)Συνελήφθησαν χθες το πρωί στο 13o χλμ., της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας - Νάουσας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας, δύο ημεδαποί 22 και 23 ετών, διότι εντός εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου κατελήφθησαν να έχουν φορτώσει σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο (40) παλαιούς κάλυκες πυροβολικού και (2) σιδερένιους κυλιοδοκούς συνολικής χρηματικής αξίας 300 €, με σκοπό να τα αφαιρέσουν από τον χώρο.
Τα κλαπέντα αντικείμενα, το όχημα και διάφορα εργαλεία κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας Πέλλας.

2)Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Σερρών, ένας ημεδαπός 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του βρέθηκαν (93) φιάλες με αλκοολούχα ποτά χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Οι φιάλες και το όχημα κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου Σερρών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Πιερία

Χθες (25.01.2012) το μεσημέρι, στο 8ο χλμ. της 13ης Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας (ύψος Μοσχοχωρίου), το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του κι ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης Πιερίας.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα