Pellanet

Σκύδρα: Με τι επιστρέφει στην βαλίτσα της η Ιγνατιάδου από την Αθήνα

Στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ συμμετείχε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης σε σχέση με τα πολιτιστικά και αθλητικά, καθώς και τα χρηματοδοτικά τους εργαλεία. Επιπλέον στην συνεδρίαση ομιλία πραγματοποίησε ο διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος μετέφερε στο σώμα τις εμπειρίες του από αθλητικές εκδηλώσεις.

Ακολούθως η Δήμαρχος επισκέφτηκε το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου εκεί συναντήθηκε με τους Υπουργούς Παναγιώτη Σκουρλέτη και Σωκράτη Φάμελλο. Στο τραπέζι έπεσαν θέματα του Δήμου Σκύδρας.

 Όμως οι μαραθώνιες, όπως αποδείχτηκε, συναντήσεις δεν τελείωσαν εδώ. Η κ. Ιγνατιάδου είδε συνεργάτες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του ΓΓ κ. Συναδινού. Στο επόμενο διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα των επαφών.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:42 - Θεοδώρα Τζάκρη μαζί με 8 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ρωτούν: «Γιατί δεν προχωρούν οι αποσπάσεις αστυνομικών λόγω εκλογής τους ως αιρετοί στην τοπική αυτοδιοίκηση»;

11:37 - Παραδοσιακό Παρακάθ 2024 της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής

11:33 - Αυγενάκης από την Καβάλα: Οι αγρότες ψηφίζοντας τη ΝΔ προστατεύουν τα συμφέροντά τους στην ΕΕ Συνεχίζεται το οδοιπορικό του ΥπΑΑΤ σε όλη την Ελλάδα

11:31 - Ανθοέκθεση Έδεσσας 2024: Ένας Παραδοσιακός Χορευτικός Πανηγυρικός Εορτασμός της Άνοιξης

14:03 - Ο Α. Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις για τη 202η επ΄έτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας

14:00 - ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΠ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

13:54 - Ξεκίνησε η ΑνθοΈκθεση στο Πάρκο Καταρρακτών

13:51 - Θεοδώρα Τζάκρη για την προεκλογική φιέστα Αυγενάκη στην Πέλλα: «Είναι στα αλήθεια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελλάδας;»

13:49 - ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ

13:47 - Λάκης Βασιλειάδης: Ανάγκη άμεσης ολιστικής αντιμετώπισης του προβλήματος της ασθένειας σε ροδάκινα κλπ