Pellanet

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 52χρονου

Χθες (10.02.20121) το απόγευμα έλαβε χώρα απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 52χρονου ημεδαπού στα Γιαννιτσά Πέλλας. Ειδικότερα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του ίδιου και της 53χρονη ημεδαπή συμβίας του. Κατόπιν αυτή τον περιέλουσε με εύφλεκτη ουσία (βενζίνη) και τον πυρπόλησε με αποτέλεσμα να του προκληθούν εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα. Ο 52χρονος επιβιβάστηκε μόνος του σε ΤΑΞΙ και μετέβη στο Γ.Ν. Γιαννιτσών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε καταστολή. Η 53χρονη, αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ σε έρευνα της οικίας που διατηρούν στα Γιαννιτσά Πέλλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια καμένη κουβέρτα, ένα καμένο μπουφάν και ένα καμένο κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά