Pellanet

Κλειστά την Παρασκευή σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω της διακοπής νερού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή, αρκετά σχολεία σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων υδροδότησης που συνεχίζονται για τρίτο 24ωρο μετά από σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού.

Mε ανακοίνωση της η διοίκηση δήμου Θεσσαλονίκης αναφέρει πως «λόγω των προβλημάτων υδροδότησης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, 30 Μαρτίου, όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου».

«Την απόφαση για το ποια σχολεία θα κλείσουν ή όχι, μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, θα την λάβουν οι διευθυντές», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα, εξαιτίας των προβλημάτων υδροδότησης, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Στο δήμο Καλαμαριάς η δημοτική αρχή αποφάσισε σήμερα να καλύψει τις ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας των σχολείων με μια υδροφόρα, ενώ το ίδιο σχεδιάζει να κάνει και αύριο, Παρασκευή.

Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου, αύριο το πρωί, με την έναρξη του ωραρίου των μαθημάτων δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι αποφάσεις και των υπολοίπων δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος, όσον αφορά τα σχολικά συγκροτήματα.

 

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00