Pellanet

Συνελήφθη 31χρονος για ναρκωτικά στο Λουτράκι Πέλλας

Συνελήφθη χθες (03.05.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας και του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας ημεδαπός 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου "Περί Ναρκωτικών". Ειδικότερα, στο Λουτράκι Πέλλας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 31χρονος καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης και κατέχει ποσότητες κάνναβης, σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν: · (300) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και · (7) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 5 έως 15 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε σε ισάριθμα γλαστράκια. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δημοσιεύτηκε στις 4 Μαΐου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27