Pellanet

Στα Δικαστήρια οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση στον Μπουτάρη

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετήχθησαν οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να παρουσιαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας 20, 20 και 36 ετών, ενώ ακόμη ένας 17χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος για να οδηγηθεί σε δικαστήριο ανηλίκων, για το οποίο ορίστηκε δικάσιμος.

Είχε προηγηθεί αίτημα αναβολής που κατέθεσε η υπεράσπιση των τριών ατόμων και τοι οποίο έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τουλάχιστον δύο από τους κατηγορούμενους επικοινώνησαν μέσω των δικηγόρων τους με το γραφείο του δημάρχου ζητώντας να μιλήσουν με τον κ. Μπουτάρη.

Οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν την περασμένη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Κατά την είσοδο τους στο Δικαστικό Μέγαρο, ένας από τους 20χρονους, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με τη μπλούζα του φώναξε προς τους δημοσιογράφους: «Χαίρεστε ε; Χαίρεστε!»

Στο Δικαστικό Μέγαρο έφτασαν και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλυψώ Γούλα.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:46 - Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι στην Πιερία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

13:30 - «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη βία μεταξύ ανήλικων σε δημόσιους χώρους και την επίτευξη της ασφάλειά τους

13:27 - Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ Φρέντη Μπελέρη

13:26 - Διονύσης Σταμενίτης: «Η υλοποίηση του έργου Αρδευτικό Σύστημα Αλμωπαίου θα προχωρήσει κανονικά, με αύξηση προϋπολογισμού»

13:23 - Με τον νεανικό αέρα των μαθητών που ζωντανεύουν την Ιστορία η Βουλή τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

12:16 - Πρόσκληση του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου στην εκδήλωση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

12:13 - «Πρόσληψη μόνιμης Ιατρού ειδικότητας ΩΡΛ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών »

12:08 - Γιάννης Βρούτσης: «Είναι χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να βρεθεί στην πρωτοπορία του νέου Ολυμπιακού αθλήματος, της Παράκτιας Κωπηλασίας»

12:05 - Διονύσης Σταμενίτης: «Τους επόμενους μήνες αναμένεται η δημοπράτηση του Φράγματος του Αλμωπαίου»

12:04 - Σεμινάριο Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Γιαννιτσών