Pellanet

Στο Στρασβούργο συμμετέχει η βουλευτής Θ. Τζάκρη

Στο Στρασβούργο βρίσκεται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη προκειμένου να συμμετάσχει ως τακτικό μέλος και ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Στην αποστολή συμμετέχουν 14 Έλληνες βουλευτές, όλων των κομμάτων, που θα εκπροσωπούν από σήμερα και μέχρι το τέλος της θητείας της τη Βουλή των Ελλήνων. Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι πανευρωπαϊκός οργανισμός στον οποίο συμμετέχουν χώρες όχι μόνο μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά από ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, περιλαμβανομένων της Ρωσίας και των χωρών του Καυκάσου. Ασχολείται με θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εδραίωσης των δημοκρατικών θεσμών και διενέργειας έντιμων εκλογών. Στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του οργανισμού συμμετέχουν εκλεγμένοι βουλευτές από τα εθνικά κοινοβούλια των χωρών-μελών, οι οποίοι ελέγχουν τη δράση των άλλων οργάνων του Συμβουλίου της Ευρώπης και προτείνουν συγκεκριμένες πολιτικές και πρωτοβουλίες παρέμβασης. Η κ. Τζάκρη ορίστηκε μέλος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Επιτροπής Ισότητας και Μη Διακρίσεων. Οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης θα διεξαχθούν από 1 έως 5 Οκτωβρίου και η κ. Τζάκρη θα μιλήσει στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση με θέμα: "Αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης με τη θέσπιση φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών".

Δημοσιεύτηκε στις 2 Οκτωβρίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27