Pellanet

Διακοπή νερού αύριο στον Αρχάγγελο και απαγόρευση κατανάλωσης νερού σε Τσάκο, Χρύσα και Ροδωνιά

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, προγραμματίζει και φέτος τον καθαρισμό δεξαμενών. Ο καθαρισμός των δεξαμενών γίνεται με προσωπικό της ΔΕΥΑ και τη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμωπίας.

Στόχος είναι να καθαριστούν σε πρώτο στάδιο όλες οι δεξαμενές ύδρευσης, οι οποίες δέχονται πόσιμο νερό από πηγές και έχει διαπιστωθεί ότι χρήζουν καθαρισμού και έπειτα θα προχωρήσουμε στον καθαρισμό των δεξαμενών που δέχονται πόσιμο νερό από πηγές και γεωτρήσεις ταυτόχρονα.

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της ΤΚ. Αρχαγγέλου ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης, λόγω του τακτικού καθαρισμού και απολύμανσης της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης, στις 5/10/2018 από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Επιπλέον, έχουν προγραμματιστεί εργασίες επισκευής στην κύρια γεώτρηση ύδρευσης της Τ.Κ. Τσάκων.

Γι’ αυτό το λόγο και για να μη διακοπεί η υδροδότηση των οικισμών (Τσάκο, Χρύσα, Ροδωνιά), το δίκτυο θα τροφοδοτηθεί από την παλιά γεώτρηση, η οποία είναι επιβαρυμένη με αυξημένη ποσότητα αρσενικού, για όσες μέρες διαρκέσουν οι εργασίες επισκευής.

Παρακαλούμε τους κατοίκους των παραπάνω οικισμών, να μην χρησιμοποιούν για πόσιμο το νερό του δικτύου, από την Παρασκευή 5/10/2018 στις 9:00 το πρωί μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Δημοσιεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου, 2018


Σχόλια


pellanet facebook