Pellanet

Κατάσταση πληρωμής «Προγράμματος Απειλούμενων με εγκατάλειψη Φυλών Αγροτικών Ζώων»

Από τη Διεύθυνση Γεωργίας Έδεσσας ανακοινώνεται ότι σήμερα στις 08-08-2008, ημέρα Παρασκευή, έγινε ανάρτηση νέας κατάστασης πληρωμής που αφορά το δεύτερο έτος δέσμευσης δικαιούχων του «Προγράμματος Απειλούμενων με Εγκατάλειψη Φυλών Αγροτικών Ζώων» που είναι ενταγμένοι για την πενταετία 2006-2010. (Αφορά του δήμους Έδεσσας, Σκύδρας, Μενηίδας, Βεγορίτιδας, Αριδαίας και Εξαπλατάνου.) Οι ενδιαφερόμενοι δύναται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραπάνω ημερομηνία, να υποβάλλουν ένσταση. Οι εν λόγω ενστάσεις κατατίθενται στη Διεύθυνση Γεωργίας Έδεσσας, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται και το ανάλογο έντυπο.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Αυγούστου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:11 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ

13:09 - Αυγενάκης για την παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας: Στόχος μας η προστασία των τοπικών οικοσυστημάτων και η διασφάλιση της τροφικής επάρκειας

13:07 - 25 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά

13:03 - ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (1-20 ΙΟΥΝΙΟΥ) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

13:02 - Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στην αυριανή παρουσίαση της βραβευμένης εικαστικής εγκατάστασης «Spectators in a Ghost City»

12:59 - Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φλώρινα

12:52 - Θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γιαννιτσών – Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κρώμνη

12:50 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Επετειακές εκδηλώσεις στη Νέα Έφεσο προς τιμήν της Α.Θ. Παναγιότητος Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με θέμα «Είκοσι έτη συναντήσεων & συμπροσευχών στις εκκλησίες των Αλησμόνητων Πατρίδων»

12:47 - Καλεντάρι αγώνων Δημοτικών σχολείων

09:00 - ΔΕΥΑΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΙΔΑΙΑ